SKP Kolín – Sportovní klub Policie ČR Kolín – oddíl futsalu | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

SKP Kolín – Sportovní klub Policie ČR Kolín – oddíl futsalu


Information

Oddíl futsalu při SKP Kolín vznikl v roce 2003 po ukončení činnosti futsalového klubu v Kolíně, který působil pod názvem „Deportivo“ Kolín. Náš oddíl tehdy přijal nabídku o zařazení klubu do futsalové soutěže řízené Českým fotbalovým svazem po zmiňovaném klubu Deportivo.

Následně došlo k reorganizaci futsalových soutěží a Kolínský klub SKP Kolín postoupil do DIVIZE A (3. nejvyšší soutěž). V této soutěži se klub SKP Kolín několik let v řadě umisťoval v předních příčkách.

V roce 2010/2011 se umístil klub na 2. místě v nově založené soutěži „Okresní futsalová liga“, která byla vytvořena zde na okrese a byla také zařazena právě mezi futsalové soutěže FIFA pod ČMFS. Tato soutěž vznikla právě pod hlavičkou SKP Kolín s myšlenkou rozvoje tohoto sportu na kolínském okrese.

 

Klub také od počátku své činnosti každoročně pořádá několik turnajů v halové kopané (pro mládež, pro amatérská družstva z regionu tak i pro futsalové týmy). Právě oddíl mládeže, který se každoročně umisťuje v předních příčkách nemistrovských turnajů je slibnou základnou pro další pokračování činnosti SKP Kolín.


Contacts


Events

Images

Attachments

RSS