Fotbalový klub v Kolíně s novým vedením | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Fotbalový klub v Kolíně s novým vedením

V průběhu měsíce ledna došlo ke změnám v orgánech FK Kolín, a.s. Svou činnost ve funkci předsedy představenstva ukončil Ing. František Bílek, dlouholetý fotbalový funkcionář. Byli zvoleni noví členové představenstva a dozorčí rady.
05.02.2013 08:06
(Aktualizováno: 5.2.2013 08:06)
Počet zhlédnutí: 4953
PDF E-mail Print

Tříleté funkční období v představenstvu FK Kolín, a.s. skončilo Ing. Františkovi Bílkovi (předseda představenstva) a Martinovi Zábojovi (člen představenstva). Nově zvolenými členy představenstva jsou Ing. Zbyněk Mareček a Zbyněk Vokoun. V dozorčí radě ukončil činnost Bedřich Mašek a nahradil ho Jaromír Syřínek. Ing. Zbyněk Mareček již dříve v klubu působil a vrací se pomoci. Zbyněk Vokoun je dlouholetý fotbalový rozhodčí a funkcionář.

V předchozím období se podařilo klub ekonomicky stabilizovat a po sportovní stránce významně pozvednout. Podařilo se při FK Kolín dále rozvíjet činnost Sportovního centra a Sportovního střediska mládeže. Nepřehlédnutelnou zásluhu na současném stavu má odcházející předseda představenstva Ing. Bílek. „Jsem velmi rád, že se podařilo klub vyvést ze složité ekonomické situace a současně s tím se naše A-mužstvo pohledným fotbalem dostalo na špici tabulky České fotbalové ligy.  Stálo to mnoho úsilí“, uvedl Ing. Bílek.

Na zasedání představenstva dne 23. 1. bylo poděkováno Ing. Bílkovi za jeho dosavadní práci pro klub. Novým předsedou představenstva byl zvolen Ing. Leoš Bešťák. Místopředsedou představenstva zůstává pan Jiří Biško. „Věřím, že týmovou prací se podaří upevnit pozice jak A-mužstva, tak mládeže“, uvedl Ing. Bešťák.

Hlavní cíle nového představenstva pro nadcházející období jsou udržet trend ekonomické stabilizace klubu, A-mužstvo na špičce ČFL a pokračovat v práci s mládeží. Dalším cílem je pozvednutí úrovně prostředí stadionu a zejména restaurace. „Stojíme o fanoušky fotbalu a s atraktivní podívanou jim chceme servírovat kvalitní občerstvení a dobré pivo v příjemném prostředí. Držte nám palce!“, doplnil Ing. Leoš Bešťák, nově zvolený předseda představenstva.
 

Více informací na www.fk-kolin.cz.

Kontakt pro média:
Leoš Bešťák / leos.bestak@gmail.com  / 731 601 508

Gabriela Malá
FK Kolín, a.s. - fotbalový klub