Dorost opět vítězí | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Dorost opět vítězí

Loni Kolín pro dorosteneckou extraligu nesložil tým, letos hned na úvod dvakrát uspěl. V Prostějově porazil obhájce titulu Znojmo, v pohledném zápase přehrál i domácí celek.
03.10.2016 06:47
(Aktualizováno: 10.10.2016 06:47)
Počet zhlédnutí: 4412
PDF E-mail Print

Nejlepší utkání se na Hané hrálo hned na začátku mezi domácími a Vembloudy z Kolína. Na obou stranách se to hemžilo staršími žáky, hra však i tak měla úroveň. Kolín si od začátku vybudoval několikakošové vedení a i když Prostějov na konci střetnutí dotahoval, už bylo pozdě. „Jde o start soutěže a hra zatím nebyla bůhvíjaká. Bereme však dvě výhry nad silnými soupeři a to se počítá. Loni jsme v soutěži neměli tým, proto je to pro nás velká neznámá. Každý hráč si dal aspoň jeden koš, což oceňuji,“ povídal kolínský kouč Milan Čejka, jehož tým spolupracuje s nedalekou Kutnou Horou. „Z Hory za nás hraje několik dorostenců, u nich zas od nás nějací žáci,“ popsal Čejka.

Prostějov, SK RG U19 - Kolín, VKC U19     8:10

Poločas: 3:5. Rozhodčí: Pavel Minarčík, Jiří Šuhaj. Nejlepší střelci: Havlová Renata 3, Šnajdr Petr    3 - Literová Anna 2, Motáková Anna 2, Šuhajová Lucie 2.

Kolín, VKC U19 - Znojmo Modří Sloni U19 16:7

Poločas: 5:3. Rozhodčí: Jiří Šuhaj, Pavel Minarčík. Nejlepší střelci: Dvořák Filip 4, Hasnédl Kryštof 3, Šuhajová Lucie 3 - Toufar Jan 3, Bartoník Vladimír 2.

Kateřina Motáková
Vembloud Korfbal Club Kolín