CYKLOTOUR KOLÍN 2015 BYLA ZAHÁJENA! | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

CYKLOTOUR KOLÍN 2015 BYLA ZAHÁJENA!

Letošní úvodní akce CYKLOTOUR KOLÍN 2015, která se uskutečníla v sobotu 11. dubna, se vydařila na 100%. Zahájení celého letošního seriálu cyklistických akcí pro děti i rodiče obstarala společná vyjížďka s názvem "Zahájení sezony – aneb ukliď lyže, sedni na kolo".
14.04.2015 10:18
Počet zhlédnutí: 15238
PDF E-mail Print

Za krásného jarního počasí se na startu v Borkách sešla více jak stovka malých i velkých cyklistů, aby pod vedením Michala Čepičky všichni společně vyrazili vstříc prvním jarním cyklokilometrům. Naplánována byla pohodová trasa podél Labe do Velkého Oseka a odtud zpátky po cyklostezce do Kolína. Přibližně v polovině došlo i na přastávku s občersvením. Pauza však nebyla spojena pouze s odpočinkem. Děti i rodiče se zde zúčastnili několika vložených dovednostních soutěží, které pro ně Michal Čepička, společně s dalšími členy pořadatelského REMERX - MERIDA TEAMU KOLÍN, přichystal.

V rámci zahajovací akce také děti obdržely kartičku určenou pro vylepování účastnických samolepek a zapojili se tak do soutěže o dárky pro pravidlené účastníky CYKLOTOUR KOLÍN 2015. Všichni se dozvěděli důležité informace a novinky letošní CYKLOTOUR KOLÍN a tak například rodiče už vědí, že tento rok závodní akce budou nově určeny i jim. Rodiče se totiž budou moci aktivně zapojit nejen při společných vyjížďkách, ale i při závodech a budou tak mít šanci bojovat o titul nejrychlejší mamka a nejrychlejší taťka (popř. teta, strejda, babička či dědeček...).

Pořadatelé věří, že si všichni Zahájení sezony užili a už teď zvou děti i rodiče na další akce CYKLOTOUR KOLÍN 2015, které se v květnu ukuteční hned dvě. Tou první budou již tradiční Prvomájové sprinty, které se tento rok poprvé neuskuteční na Starém mostě, ale přímo na Karlově náměstí. Další pak bude následovat 23. května, kdy je na programu závod v rámci dětského dne firmy Unikom. Více informací o květnových závodech i o dalších akcích CYKLOTOUR KOLÍN najdete na www.cyklotourkolin.cz.

Martina Slavíčková
EXPRES CZ-MERIDA TEAM Kolín - oddíl cyklistiky

Obrázky

DSC_3066 DSC_3125 DSC_2889 DSC_2915 DSC_3018