CYKLOTOUR KOLÍN 2014 #7 "Zkus to jako mistři" | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

CYKLOTOUR KOLÍN 2014 #7 "Zkus to jako mistři"

Poslední díl seriálu cyklistických akcí pro děti a rodiče CYKLOTOUR KOLÍN 2014 je tu! Všichni jste srdečně zváni na sobotu 29. listopadu dopoledne na atletický stadion M. Tučka v Borkách. Připraven bude pro děti závod na trati Velké ceny města Kolína v cyklokrosu, která se tam uskuteční o týden později. Všichni malí adepti cyklistiky si, v rámci akce s názvem „Zkus to jako mistři!“, budou moci vyzkoušet jaké to je být opravdovým závodníkem.
14.11.2014 10:09
Počet zhlédnutí: 10196
PDF E-mail Print

Soutěžit v jednotlivých kategoriích budou děti od nejmenších předškoláků až do 13 let. Pro všechny závodníky bude nachystána malá sladká odměna od Mikuláše a ti nejlepší si pak domu odnesou i diplom a medaili. Chybět nebude ani možnost občerstvit se a zahřát nějakým teplým nápojem či ochutnat malou sladkou domácí dobrůtku...

Přijďte se tedy s dětmi rozloučit s CYKLOTOUR KOLÍN 2014 a zároveň si vyhlédnout nějaké pěkné divácké místo pro nadcházející Velkou cenu města Kolína v cyklokrosu. Zvou Vás organizátoři kolínských cyklistických akcí z REMERX-MERIDA TEAMU KOLÍN!

Více informací a přihlášky na www.cyklotourkolin.cz.

Martina Slavíčková
EXPRES CZ-MERIDA TEAM Kolín - oddíl cyklistiky

Obrázky

Cyklotour A3_Akce_listopad-page-001 04