CYKLOTOUR KOLÍN SE PO PRÁZDNINÁCH ROZJELA NAPLNO! | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

CYKLOTOUR KOLÍN SE PO PRÁZDNINÁCH ROZJELA NAPLNO!

V sobotu 6. září se za krásného, takřka letního, počasí sešlo v areálu firmy Orvis na padesát dětí, které se spolu utkaly na trati cyklistického závodu nazvaného „S kolem na dvorku“. Proč právě toto motto? Michal Čepička, hlavní organizátor celé CYKLOTOUR KOLÍN a trenér mládeže cyklistického oddílu REMERX-MERIDA TEAM KOLÍN připravil totiž speciální okruh sestávající z překážek, které se dají na každém správném dvorku najít. Děti tak musely překonávat například dřevěné palety nebo se popasovat s pískovou pasáží... A všechny to zvládly na jedničku!
09.09.2014 11:33
(Aktualizováno: 9.9.2014 11:33)
Počet zhlédnutí: 8569
PDF E-mail Print

Nejprve svou zkrácenou trať za doprovodu závodníků z REMERX-MERIDA TEAMU KOLÍN absolvovali ti nejmenší na odrážedlech a poté už postupně přicházeli na řadu všichni na kolech, kteří byli rozděleni podle věku do dalších čtyřech kategorií. Na závěr byli tradičně ti nejrychlejší odměněni diplomem, medailí a drobnou cenou od partnerů seriálu.

Závodem v Orvisu se CYKLOTOUR KOLÍN 2014 přehoupla do své závěrečné podzimní části, kdy na programu jsou ještě dvě další akce. Tou nejbližší je v sobotu 18. října závod na Kmochově ostrově a závěrečný díl letošní CYKLOTOUR se uskuteční na trati Velké ceny Města Kolína v cyklokrosu poslední listopadový víkend, tedy přesně týden před tímto tradičním kolínským cyklistickým svátkem.

Všechny informace a přihlášky na akce CYKLOTOUR KOLÍN 2014 naleznete na www.cyklotourkolin.cz

Martina Slavíčková
EXPRES CZ-MERIDA TEAM Kolín - oddíl cyklistiky

Obrázky

DSC_8750 DSC_8768 DSC_8823 DSC_8839 DSC_8915