Vítězové turnaje Jarda Cup 2011 - Hu Hu Bam Boo (převážně FBC Pitbulls Kolín)! | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Vítězové turnaje Jarda Cup 2011 - Hu Hu Bam Boo (převážně FBC Pitbulls Kolín)!

7. ročník florbalového turnaje Jarda Cup ovládli hráči družstva Hu Hu Bam Boo. Tým složený převážně z hráčů FBC Pitbulls Kolín na turnaji kraloval, když ani jednou neprohrál.
27.06.2011 21:33
(Aktualizováno: 27.6.2011 21:33)
Počet zhlédnutí: 9553
PDF E-mail Print

Základní skupina:
Vítěz Jarda Cupu vzešel ze skupiny C. Hu Hu Bam Boo prošlo skupinou bez ztráty „kytičky“ a zejména v posledním utkání skupiny potvrdil svou sílu, když zničil Mládež proti drogám sedmi góly. Hu Hu Bam Boo do čtvrtfinále doprovodila FBC Sázava, která o jeden gól prohrála pouze s vítězem skupiny. O čtvrtfinále museli bojovat hráči Goalkeeper KH, kteří si zajistili osmifinálovou skupinu v zápase s Mládeží proti drogám, který skončil nerozhodně. A následně přes lepší skóre. Skupina o umístění pak zbyla na dva poslední týmy v této skupině. Právě na Mládež proti drogám podporován hloučkem svých fanoušků, kteří si našli cestu do sportovní haly a ženský kutnohorský tým Always Classic.

Čtvrtfinále:
Hu Hu Bam Boo – Stone Cold 2:1

Semifinále:
The Best Black Boys – Hu Hu Bam Boo 1:3

Finále:
Artroza team – Hu Hu Bam Boo 3:4 po nájezdech

Ve finále porazil další kolínský tým, a to Artrozu team, i když po celou dobu zápasu musel vždy dotahovat jednobrankový náskok soupeře. Dramatické finále vyvrcholilo až na samostatné nájezdy. Když byl stav nerozhodný 1:1, přišla na řadu "náhlá smrt", kterou rozhodl až ve druhé sérii Tomáš Kukal.

Individuální ocenění:
Jako první si pro cenu přišel brankář Hu Hu Bam Boo Marek Cimpl, který byl vyhlášen nejlepším hráčem finálového utkání. Nejlepším střelcem turnaje se stal Tomáš Maršoun z Artroza teamu. Nejužitečnější hráč celého turnaje byl opět Tomáš Maršoun. Nejlepším hráčem byl direktoriátem turnaje vyhlášen Tomáš Kukal z Hu Hu Bam Boo. A nejlepším brankářem byl jednoznačně zvolen Aleš Hála z The Best Black Boys. Na řadu poté přišlo vyhlášení první týmové ceny, a to cena Fair-play, pro kterou si svou hrou a chováním došli hráči zručského Stejně je to jedno.

Suma sumárum:
Florbalového turnaje Jarda Cup se letos zúčastnilo třináct týmů a po celou dobu turnaje se bylo na co dívat. Diváci mohli vidět kvalitní florbal plný osobních soubojů, krásných kombinačních akcí a ještě hezčích gólů. Těšíme se tak na to, co přinese další ročník tohoto turnaje.

Autor článku a fotografií: Jaroslav Bochníček

Ladislav Zima
FBC Kolín – florbalový oddíl

Obrázky

7 6 5 4 3 2 1