Sešli jsme se na dvorku, aneb cyklistická jízda zručnosti | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Sešli jsme se na dvorku, aneb cyklistická jízda zručnosti

Více než dvacítka dětí se sešla za slunečného sobotního počasí na dvoře kolínské firmy Orvis, aby si zasoutěžila v rámci druhého závodu CYKLOTOur KOLÍN 2013.
21.10.2013 13:06
Počet zhlédnutí: 5124
PDF E-mail Print

Tentokrát děti předvedly nejen svou rychlost, ale také zručnost při ovládání svých jízdních kol. Co někomu nešlo, mohl se naučit od již ostřílených závodníků REMERX MERIDA TEAMU KOLÍN, kteří nají nad kolínskou CYKLOTOUR patronát. S dětmi si tentokrát "zazávodila" např. Jana Czeczinkarová, několikanásobná mistryně ČR v silniční a horské cyklistikce a také v cyklokrosu. Soutěže zaměřené na znalosti z oblasti bezpečného pohybu v silničním provozu, si připravili opět zástupci z řad Městské policie Kolín. Pro každého se také našla cena od partnerů akce, kterým tímto děkujeme za podporu. Každý tak odcházel domů spokojený z aktivně stráveného sobotního dopoledne a také plný nových dojmů.
Kompletní výsledky naleznete na: www.cyklotourkolin.cz.


Třetím a letos také posledním závodem CYKLOTOUR KOLÍN 2013 bude akce s názvem "ZKUS TO JAKO MISTŘI!", která se uskuteční v rámci cyklokrosového národního poháru TOI TOI CUP 2013/2014, jež se v Kolíně Borkách uskuteční 7. listopadu. Děti si budou při ní budou moci vyzkoušet část mistrovské trati a to 30. listopadu. Tak určitě přijeďte!

Martina Slavíčková
EXPRES CZ-MERIDA TEAM Kolín - oddíl cyklistiky

Obrázky

34 08 09 11 12 14 16 25 26 03 04 06