Bc. Ladislav Zima | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Bc. Ladislav Zima


funkce:zastupitel města
správce sekce webu
politická strana:Změna pro Kolín
kontakty: +420723605600
ladislav.zima@mukolin.cz

Kandidát za sdružení Změna pro Kolín (2010):

HOSPODÁRNOST – slovo, které pravděpodobně současné radnici nic neříká, soudě tak podle aktivit jednotlivých radních. Všichni stále dokolečka opakují, jak město trpí na nedostatek finančních prostředků díky výstavbě bytů pro TPCA, ale přitom neustále dochází k prohlubování dluhu, nebo k podpisům nevýhodných smluv pro město Kolín.

KOMUNIKACE (a především k těm hlavním lidem = voličům) – úplně vymizela, nikdo z venku do dění radních nevidí, nic není transparentní.

FAIR-PLAY – hrabání na vlastním písečku, malá domů či neustále natažená ruka na jednotlivých úřadech – opravdu si nedělám iluze, že by současná radnice na postech, kde se rozhoduje, byla bez poskvrny. Stačí se jen podívat na vozový park nejvyšších představitelů a musí to být všem jasné.

Předseda sportovního klubu FBC Kolín – florbal, 31 let

vzdělání: Obchodní akademie Kolín, Státní jazyková škola v Kutné Hoře (zakončeno státní jazykovou zkouškou z jazyka anglického), aktuálně Student České zemědělské univerzity v Praze, Fakulta provozně ekonomická

zaměstnání: 5 let jsem pracoval v Lidských zdrojích firmy TPCA v Kolíně, sekce Všeobecné záležitosti, Vzdělávání a rozvoj výroby. V současné době bez zaměstnání, nově studentem ČZU Praha, Fakulta provozně ekonomická.

dlouhodobě předseda sportovního klubu FBC Kolín – florbal

rodina: svobodný

zájmy: sport – aktivně závodně florbal a tenis, bohužel aktivita zastavena díky zlomenině pravé ruky a následné operaci

kultura – sledování aktuálního dění na filmové a divadelní scéně

dobré jídlo – neodolám dobře připravenému steaku, ale zároveň rád připravuji tradiční i netradiční pokrmy, grilování to je moje

politika: nikdy jsem nebyl zapojen do politických aktiviit