Městský společenský dům v Kolíně | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Městský společenský dům v Kolíně


Information

Městský společenský dům v Kolíně (MSD) je centrum kulturmího dění v Kolíně.

Uvnitř je velký sál, kam se vejde na sedm set lidí, proto se zde odehrává téměř veškerá kolínská plesová sezóna, což obnáší okolo třiceti plesů do roka. Podzim je pak ve znamení tanečních kurzů, které se tu léta konají každý pátek. Tento prostor je však vhodný i k pořádání seminářů, firemních či předváděcích setkání, večírků a dalších akcí, od letošního podzimu navíc pro menší akce je možné jej oddělit látkovým předělem. Ve velkém sále je bar, stejně jako na chodbě před ním.

Městský společenský dům nabízí i další prostory

pro předváděcí akce a jiná  menší setkání jsou to tři salónky, které jsou mezi sebou odděleny zašupovacími  dveřmi a lze je tedy variabilně propojovat či oddělovat. I zde je na chodbě bar spojený výtahem  z restaurace v přízemí budovy, takže není problém akci zásobit občerstvením, případně zde uspořádat raut.

V těchto prostorách také zasedá zastupitelstvo města, v jednom ze salónků je pravidelně volební místnost tohoto okrsku.

Ředitel: Zdeněk Hejduk

IČ: 46383859


Contacts

Ulice: Zámecká 109
Město: Kolín I
Telefon: 321 720 487
Telefon: 731 478 419
Email: msd.kolin@volny.cz
WWW: http://www.msd-kolin.cz/


Events

Images

Attachments

RSS

Mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví k vývoji šíření koronaviru

06.03.2020 12:04Aktualizováno

Ministerstvo zdravotnictví vydalo mimořádné opatření týkající se karantény občanů, kteří se vrací z Itálie. S okamžitou platností se nařizuje všem osobám s trvalým pobytem v České republice, které se v období od 7. března 2020 navrátí z pobytu na území Itálie do České ...

< 1 >