Každé úterý zveme do kina na SENIORBIO! | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Každé úterý zveme do kina na SENIORBIO!

V kolínském kině probíhají pravidelně každé úterý projekce pro seniory. Tyto speciální zlevněné projekce umožňují všem divákům, kteří jsou starší 55 let, vidět zajímavé filmy v rozumnou denní dobu za speciální zlevněné vstupné.
18.10.2021 09:27
(Aktualizováno: 18.10.2021 09:27)
Počet zhlédnutí: 7230
PDF E-mail Print

V úterý 19. října od 9:30 hodin je na programu komedie podle stejnojmenného knižního bestselleru Dominika Landsmana Deníček moderního fotra. Následující úterý budeme od 13:30 hodin promítat českou komedii Michala Suchánka Večírek.

Promítání, které je označené v programu kina SENIORBIO, se mohou účastnit všichni diváci, kteří splňují věkovou hranici 55 let a více. 

V listopadu se diváci mohou těšit na české filmy Jedině Tereza, Atlas Ptáků, Marťanské lodě, Zbožňovaný, v závěru měsíce to bude poslední bondovka Není čas zemřít

Program a veškeré detaily k projekcím SENIORBIO jsou uvedeny na webu kina: www.kino99.cz 

"Návštěvníci jsou povinni kdykoliv na vyžádání prokázat platným dokladem totožnosti skutečnost, že splňují příslušnou věkovou hranici. V opačném případě je pracovník kina oprávněn odepřít divákovi prodej vstupenky, případně vstup na představení a návštěvníkovi nevzniká nárok na vrácení finančních prostředků za již nakoupenou vstupenku." - zdroj Provozní a návštěvní řád kino 99 

Petr Hejcman
Kino 99 Kolín

Obrázky

pozvánka seniorbio