INFORMACE K PROVOZU KNIHOVNY / PŘEHLED STUPŇŮ PES | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

INFORMACE K PROVOZU KNIHOVNY / PŘEHLED STUPŇŮ PES

Vážení čtenáři, do nového roku Vám přejeme především hodně zdraví, ale také brzký návrat k běžnému životu. Vzhledem k častým změnám vládních opatření, bude knihovna fungovat podle jednotlivých stupňů PES takto:
07.01.2021 13:04
(Aktualizováno: 11.1.2021 13:04)
Počet zhlédnutí: 12229
PDF E-mail Print
  • Stupeň 5: Knihovna bude zcela uzavřena (po Kolíně můžete využít rozvoz knih – mailem nebo telefonem si objednejte na jednotlivých odděleních Vámi požadované knihy a my Vám je v avizovaném čase doručíme domů).
  • Stupeň 4: Budou fungovat výdejní okénka (hlavní budova Husova uliceve vchodu do Oddělení pro dospělé a pobočka na sídlišti – Benešova ulicev hlavním vchodu) v pondělí, středu a čtvrtek v čase 9–12 a 13–17.
  • Stupeň 1-3: Knihovna bude otevřena v běžných výpůjčních hodinách.

 

Při platnosti stupně 4 a 5 budou Vaše výpůjčky automaticky prodlužovány a nebudeme účtovat žádné sankční poplatky a upomínky z prodlení výpůjček. Nebudeme účtovat ani poplatky za rezervace a blokace.

V nutných případech můžete pro vrácení nadále využít bibliobox v Husově ulici, vzhledem k situaci ovšem může být v daný okamžik zaplněn – v takovém případě se nesnažte do něj své výpůjčky umístit silou.

 

Využít můžete dostupných on-line služeb:

 

Uzavření hlavní budovy v Husově ulici, pobočky Benešova i pobočky Štítary platí DO ODVOLÁNÍ, sledujte proto vývoj situace na našich webových stránkách či Facebooku.

 

Pro kontaktování jednotlivých oddělení knihovny v případě potřeby využijte maily či telefonní čísla:

 

Více informací a aktuální změny najdete na našem webu a Facebooku.

Těšíme se na Vás opět po zrušení všech omezení.

Tomáš Koleszár
Městská knihovna Kolín