Povinná školní četba - s Městskou knihovnou Kolín atraktivněji! | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Povinná školní četba - s Městskou knihovnou Kolín atraktivněji!

Opět začal nový školní rok a s ním přichází na řadu i povinná - či chcete-li, doporučená - četba. Městská knihovna Kolín ji nabízí ve třech různých variantách. Nejdůležitější jsou samozřejmě KNIHY – těch má knihovna ve fondu okolo 110 titulů povinné literatury a to na všech odděleních, kromě čítárny.
02.09.2016 14:21
(Aktualizováno: 2.9.2016 14:21)
Počet zhlédnutí: 28393
PDF E-mail Print

Čítárna v 1. patře knihovny v hlavní budově tak nabízí alternativní zdroje povinné literatury, které jistě mohou být velice atraktivní variantou knihy nejen pro studenty – čtečky elektronických knih a audioknihy na CD.

ČTEČKY elektronických knih momentálně obsahují díla více než 30 autorů (především je zde literatura 18. a 19. století, ale i Bible a Homér). Jsou to ploché a lehké přístroje o rozměrech tabletu s obrazovkou napodobující papír (elektronický inkoust) a jako elektronické zařízení jsou půjčovány na základě jednoduché smlouvy mezi knihovnou a čtenářem.

AUDIOKNIHY jsou další aktuální variantou povinné literatury. Naše v roce 2016 založená sbírka obsahuje zatím 21 titulů povinné literatury ve formě nahrávky na CD, další ovšem budou postupně přibývat.

Přijďte naši nabídku prozkoumat i Vy.

SEZNAMY V PDF KE STAŽENÍ

Tomáš Koleszár
Městská knihovna Kolín

Obrázky

Jinke Hanlin eReader V3+