Nový certifikát za úspěšné zdolání kolínské vodárny | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Nový certifikát za úspěšné zdolání kolínské vodárny

Městské informační centrum Kolín s radostí oznamuje, že po vzoru významných světových památek (např. Památník Velkého požáru Londýna) má nyní k dispozici vlastní unikátní certifikáty, kterými budou za výstup na vyhlídku odměňováni návštěvníci vodárenské věže v Kolíně.
27.07.2016 14:45
Počet zhlédnutí: 21131
PDF E-mail Print

Certifikát, který je k dispozici v české a anglické verzi, bude poprvé rozdáván poslední červencový víkend, tedy od soboty 30. 7. 2016.

Každému, kdo certifikát obdrží, bude vystaven na jeho jméno i s datem výstupu na věž - mimo případné suvenýry si tak návštěvníci v certifikátu odnesou i osobní upomínku na tuto kolínskou rozhlednu, jenž zároveň shrnuje i historii tohoto památkového objektu.

Za realizací návrhu tohoto certifikátu stojí Tomáš Koleszár - pracovník Městské knihovny Kolín a správce kolínské synagogy, samotný nápad pochází z hlavy ředitele knihovny Mgr. Pavla Kárníka. Vysázen byl technickým fontem (vodárna jako technická památka), zapracován byl jeden z původních výkresů vodárny stejně jako její aktuální grafika. To vše v decentním provedení a praktickém rozměru, pod záštitou starosty města Mgr. Bc. Víta Rakušana.

Přijďte vyhlídku na kolínské vodárně navštívit i Vy!

Tomáš Koleszár
Městská knihovna Kolín

Obrázky

Certifikát Vodárna Kolín by The NFe (2016) FB