Kolínská společnost Poprávu | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Kolínská společnost Poprávu


Information

Kolínská společnost Poprávu

   

       --  NÁS  BAVÍ  BAVIT  DAVY  --

Šermířské, divadelní, scénické, taneční, hudební a ohnivé vystoupení

 

Společnost se snaží obsáhnout historická období od antiky až po 19. století.

Mimo nových členů má jádro společnosti "odšermováno" v průměru 12 let a to v Čechách i v zahraníčí (Německo, Francie, Itálie, Belgie, Rakousko, Polsko...).

Zajímáme se o divadlo, šerm, střelbu, dovednosti s bičem, točení a boj s ohněm, žonglérské a kaskadérské kousky, řemesla, hudbu i tanec...

Našim cílem je zkombinovat všechno umění a vytvořit nevšední podívanou pro diváky. Nechybí napětí, vtip ani trocha historie. Spolupracujeme s několika umělci, kteří jsou hlavně našimi dlouholetými kamarády. Baví nás objevovat a zkoušet vše nové co by obohatilo náš repertoár.

 

TEN KDO CHCE, CESTU SI K NÁM NAJDE!

NEBOJTE SE NÁS OSLOVIT!

 

Nebojíme se velkého obecenstva, naopak nás dav dětí i dospělých těší a nabíjí k novým nápadům.
I přes všechnu námahu, nervozitu, pár boulí, modřin a šrámů nám to všechno stojí za upřímný potlesk od diváků, úsměv a rozzářené oči nadšených dětí.

 


Contacts

WWW: http://www.popravu.cz/


Events

Attachments

RSS

Pekelný dvůr 2012

22.11.2012 17:11

59pekelny_dvur_2012_nahled.jpg 1.12. 2012 Pekelný dvůr Kolín - statek vedle Obecního dvora (Václavská 4) Zveme děti i rodiče na předmikulášské odpoledne

III. Jarní slavnosti

29.03.2012 18:42

58jarni_slavnosti_2012_nahled.jpg III. Jarní slavnosti 14. 4. 2012 od 14:00 Kolín - statek vedle Obecního dvora (Václavská 4) Přijďte strávit zábavné odpoledne mezi piráty.

< 1 >