CrossDance přivezl opět několik medailí | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

CrossDance přivezl opět několik medailí

CrossDance získal na MS (Sardinie) pro ČR a Kolín - 2 ZLATA a 1 BRONZ (v konkurenci až 66 startujících v kategorii), titul MISTRYŇ SVĚTA získaly v duetech Oldřiška Neumannová (12 let) s Adélou Bukačovou (13 let) a Dominika Kozáková (16 let) s Annou Nemčokovou (16 let).
09.10.2014 08:31
Počet zhlédnutí: 8048
PDF E-mail Print

O pár dní později se konalo ME latinoshow juniorů a MS latinoshow children v rakouském  Grazu. I zde měl Kolín svoje zastoupení. Tanečníci v dětské kategorii získali: 2x STŘÍBRO a 1x BRONZ. Junioři měli v Grazu ME - a domů přivezli 1 X ZLATO, 1x STŘÍBRO  a 1X BRONZ. Opět nejvíce bodovala nadějná juniorka Oldřiška Neumannová, která se zasloužila o všechny z juniorských medailí... (sólo, duo, tým)

V neděli 28. října proběhla také soutěž ZLATÝ OŘÍŠEK Středočeského kraje, který získala další tanečnice CrossDance - Natálie Romportlová. Finálové národní kolo bude vysíláno v ČT 1. ledna...

Na MS v performing arts, které se uskuteční v červenci 2014 v Hollywodu v Los Angeles byla za ČR nominována pouze jediná sólistka a to kolínská Luciana Kučerová. Její účast bude ale závislá na sehnání finančních prostředků od sponzorů... Nominace byla udělena na základě výsledků na nominačních soutěžích v ČR...

Rekapitulace medialí ze soutěží září a říjen:
MS - synchro dance Sardinie - 2x ZLATO, 1x BRONZ
MS - latinoshow children Graz - 2x STŘÍBRO, 1 X BRONZ
ME - latinoshow junior Graz - 1x ZLATO, 1x STŘÍBRO, 1x BRONZ

Tanec v dnešní době vyžaduje sportovní výkony, nejlepší sólisté TK CrossDance trénují 15 - 20 hodin týdně a v jejich přípravě nechybí ani atletická, gymnastická a baletní průprava. Děkujeme za stálou podporu sportovního klubu, bez které by kolínští sportovci nemohli na mezinárodní soutěže vyjíždět... V listopadu čeká MS zase juniorskou kategorii, tentokrát v Montesilvanu v Itálii.

S pozdravem, Naďa Eretová, Vladimír Vidner a TK CrossDance Kolín

Gabriela Malá
Taneční klub CrossDance Kolín

Obrázky

crossdance