Rekonstrukce kanalizační stoky v ul. Karlova, Kolín | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Rekonstrukce kanalizační stoky v ul. Karlova, Kolín

Od 13.06.2022 budou zahájeny stavební práce v rámci rekonstrukce kanalizační stoky Gllla – 1a v ul. Karlova, Kolín. Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací – rekonstrukce stávající kanalizační stoky Gllla – 1a v ul. Karlova, Kolín I v délce 67 m včetně všech dešťových vpustí a šachet na stoce ve stávající trase a niveletě od šachty Š2 po spojnou šachtu Š1 na stoce v ul. Kutnohorská. Zřízení a opravy gravitačních přípojek bude zajištěno vlastníky připojovaných nemovitostí. Následným záměrem zadavatele je provést celkovou rekonstrukci zpevněných ploch a veřejného osvětlení.
09.06.2022 14:47
Počet zhlédnutí: 452
PDF E-mail Print

Při rekonstrukci kanalizační stoky je nutné počítat s částečným omezením dopravní obslužnosti. Během výstavby bude zajištěn přístup do nemovitostí, zásobování obchodů a umožněn pohyb chodců.

Předpokládaná doba realizace je do konce září 2022, při zhoršených klimatických podmínkách se tato doba rekonstrukce může prodloužit.

Omlouváme se za dočasné zhoršení dopravní situace, omezení průjezdnosti, možnosti parkování a přístupu k nemovitostem. Věříme, že nová komunikace bude dobře sloužit ke spokojenosti občanů. Děkujeme Vám za pochopení.

 

 

Ilona Slušná
Rekonstrukce kanalizační stoky v ul. Karlova, Kolín

Obrázky

Mapa