Zahájení stavby nové kanalizace v příměstské části Zibohlavy | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Zahájení stavby nové kanalizace v příměstské části Zibohlavy

Oznamujeme občanům, že město Kolín předpokládá přípravu a zahájení prací od 15.09.2020 v rámci stavby nové kanalizace v příměstské části Zibohlavy.
09.09.2020 16:49
(Aktualizováno: 9.9.2020 16:49)
Počet zhlédnutí: 1513
PDF E-mail Print

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy – výstavba splaškové kanalizace včetně veřejných částí kanalizačních přípojek a kanalizačního přivaděče včetně čerpací stanice. Převážná část navržené kanalizace tvoří gravitační kanalizace ze žebrovaného polypropylenového potrubí DN 300 a DN 250 a kanalizační výtlak o průměru 63x3,8 mm. Součástí stavby je kanalizační přivaděč s čerpací stanicí, která bude převádět veškeré odpadní splaškové vody ze Zibohlav do obce Radovesnice I a následně přes ČS 6 K Rybníku na ČOV Kolín. V rámci realizace bude proveden nový páteřový kanalizační řad s přípravou připojovacích kanalizačních šachet.

Stavební práce budou zahájeny v ulici Ke Kovárně od č. p. 73.

Při výstavbě nového kanalizačního řadu je nutné počítat s částečným omezením dopravní obslužnosti. Během výstavby bude zajištěn přístup do nemovitostí, zásobování obchodů a umožněn pohyb chodců.

Předpokládaná doba realizace je do konce roku 2021, při zhoršených klimatických podmínkách se tato doba rekonstrukce může prodloužit.

Investorem akce je město Kolín. Stavbu bude provádět firma MBM TRADE CZ, s.r.o., Starokolínská 308, Újezd nad Lesy, 190 16 Praha 9.

Omlouváme se za dočasné zhoršení dopravní situace, omezení průjezdnosti, možnosti parkování a přístupu k nemovitostem. Věříme, že nová komunikace bude dobře sloužit ke spokojenosti občanů. O přesném termínu zahájení prací Vás budeme informovat. Děkujeme Vám za pochopení.

Gabriela Malá
Kanalizace Zibohlavy

Přílohy

C_2_Celkový situační výkres (486,2 kB)