BASKETBALOVÉ ODPOLEDNE PRO DĚTI | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

BASKETBALOVÉ ODPOLEDNE PRO DĚTI

Ve středu 28. listopadu se sportovní hala Spojů stala dějištěm oblíbené akce, na které hráči kolínského A-týmu patřili jenom dětem.
03.12.2012 11:37
Počet zhlédnutí: 12328
PDF E-mail Print

Nejdříve byl na program zápas světle modrých proti tmavě modrým. Hráči se rozdělili na půlku a v dresech, ve kterých hrají Mattoni NBL, čekali na své malé spoluhráče. Kdo si z dívek a kluků zahraje basket se svými vzory určil los. Šťastnou dvanáctku vylosoval kapitán David Machač. Malí baskeťáci se oblékli do triček ve stejných barvách, jako měli áčkaři. Hrálo se podle osvědčených pravidel. Platily jen koše, které daly děti. Na to, aby vše probíhalo podle pravidel, dohlížel David Machač. Moderátor Jirka Linka hecoval diváky, aby pořádně povzbuzovali, a tak se v hale Spojů fandilo jako na lize. Z vítězství 10:5 se radoval tým tmavě modrých.

Potom už přišly na řadu soutěže, do kterých se zapojily všechny děti. Hráči na stanovištích každého odměňovali sladkostmi a drobnými dárky, které věnovali partneři klubu. „Partnerům klubu, kteří věnovali předměty na tuto akci, moc děkujeme. Děti z nich měly velkou radost,“ řekl manažer Miroslav Sodoma.

Závěr patřil přetahování. Tentokrát se velcí i malí baskeťáci chytili lana na stejné straně, proti nim nastoupili rodiče, kteří dosud seděli v hledišti. Souboj byl vyrovnaný, ale vítěze nepoznal, protože lano nevydrželo a prasklo. „Tohle jsme neplánovali, byla to náhoda. Na příští rok musíme sehnat pevnější lano,“ slíbil manažer BC Kolín. Následovalo společné focení a děti pak ještě sháněly cenné autogramy.

Jana Kubartová
BASKETBALL CLUB Kolín z.s.

Obrázky

BO02 BO01