NÁBOR CHLAPCŮ | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

NÁBOR CHLAPCŮ

Basketball club Kolín přijímá do družstva minižáků chlapce narozené v letech 2000, 2001 a 2002.
09.11.2012 15:33
Počet zhlédnutí: 11897
PDF E-mail Print

„Stále do týmu bereme nové kluky. Zájemci můžou přijít na trénink do tělocvičny 1. ZŠ každé úterý a čtvrtek od 15:30 do 17 hodin,“ láká nové tváře do svého družstva trenér Miroslav Sodoma.

Hráče v tomto týmu čeká pestrý program. Hrají krajský přebor v kategoriích U12 a U13, trénují třikrát týdně a každé pondělí mají regeneraci v aquaparku.

Za kvalitními soupeři vyrážejí i na turnaje a přátelské zápasy. Na svém kontě mají už několik úspěchů. V červnu obsadili 3. místo na turnaji v Brandýse, v září vyhráli turnaj v Poděbradech. Letošní krajské přebory mají skvěle rozehrané. V obou kategoriích jsou na 2. příčce. Jejich cílem je postup na Národní finále.

Kluci se nenudí ani o prázdninách. Letní přípravu začínají v polovině srpna. Letos absolvovali první soustředění. „Týden jsme byli v Rokytnici nad Jizerou. Taková soustředění budeme opakovat každý rok. Kluci se mají na co těšit,“ plánuje trenér Sodoma.

Basketbalem žijí nejen chlapci, ale i jejich rodiče. „Bez rodičů by to nešlo. Jsou součástí našeho týmu. Podporují nás, všude za námi jezdí, fandí na každém utkání,“ vyzdvihl úlohu rodičů Miroslav Sodoma. Důkazem toho, že všechno skvěle funguje, je i to, že minižáci několikrát za sezonu změří se svými rodiči síly, samozřejmě na basketbalové palubovce. „Kluci hrají proti rodičům a jsou to vždycky prestižní souboje. Tyhle zápasy mají skvělou atmosféru. Naposledy v Rokytnici vyhráli rodiče, ale kluci se už těší, že jim to brzy oplatí,“ popsal trenér netradiční souboje rodičů s dětmi.

Jana Kubartová
BASKETBALL CLUB Kolín z.s.

Obrázky

kladno_4 kladno_1 2 1 DSC_2668 DSC_2660 soustredeni_4 DSCF0110 DSCF0326 minižáci