JÍZDNÍ ŘÁD MEDVĚDŮ V PŘÍPRAVĚ! | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

JÍZDNÍ ŘÁD MEDVĚDŮ V PŘÍPRAVĚ!

Kolínští Medvědi pod vedením trenéra Miroslava Sodomy zahájí přípravu na novou sezónu v Kooperativa NBL v neděli 2. srpna.
21.07.2020 14:01
Počet zhlédnutí: 8801
PDF E-mail Print

K přípravě využijí nejenom domácí, zrekonstruovanou palubovku, ale také kolínský atletický stadion, lesopark Borky a pro regeneraci Vodní svět Kolín.

Nastoupí také k osmi přípravným utkáním a hned polovinu z nich odehrají na domácí půdě v GEOSAN aréně. První prověrka příjde na řadu 12. 8. a to na palubovce Basketbal Polabí, 14. 8. se nově složený tým kolínských Medvědů představí na domácí palubovce proti Sršňům z Písku.

První ostré měření sil s týmem z Kooperativa NBL přijde na řadu 19. 8., když do Kolína zavítají Pardubice. Poté je na řadě dvojzápas s Královskými Sokoli , 21. 8. zavítáme do Hradce Králové a hned o 72 hodin později “přiletí” Sokoli do Kolína. 29. 8. nás pak čeká utkání s polským týmem Górnik Wałbrzych, který v nedohrané sezóně suverénně vládl druhé nejvyšší polské soutěži a mířil za postupem mezi elitu. První den v září nás čeká utkání na palubovce BK Olomoucko a generálkou před ostrým startem sezóny pro nás bude souboj na ústecké palubovce s místní Slunetou 5. září.

Vstup na všechny domácí zápasy v přípravě je pro naše fanoušky zdarma!


BASKETBALL CLUB Kolín z.s.

Obrázky

IMG_7905