KOOPERATIVA NBL ZAČÍNÁ | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

KOOPERATIVA NBL ZAČÍNÁ

Basketbalisté Kolína se v GEOSAN ARENĚ představí už v sobotu 5. října.
01.10.2019 14:49
(Aktualizováno: 1.10.2019 14:49)
Počet zhlédnutí: 11135
PDF E-mail Print

1. kolo Kooperativa NBL

BC GEOSAN KOLÍN – BK OPAVA

Den: Sobota 5. 10. 2019 od 17:45

Kolínský tým zahájí sezónu 2019/2020 hned čtyřmi domácími zápasy. V tom prvním přivítá celek trenéra Petra Czudka, Opavu. V přípravném období se Opava utkala dvakrát s Ostravou, kterou porazila v prvním zápase o 30 bodů 128:98 a i ve druhém měření sil slavila výhru, tentokrát 72:75. Dále si Slezané připsali výhry proti Levicím, Brnu a slovinskému týmu Helios Domžale. Hořkost porážky poznal opavský výběr v zápasech proti polským Gliwicím, Svitavám, Žilině a na turnaji v Levicích, kde podlehl domácím Patriotům. Většinu přípravy měl pod palcem asistent trenéra, Kryštof Vlček, jelikož Petr Czudek byl u historického úspěch českého národního týmu na MS v Číně.

NÁZORY PŘED UTKÁNÍM

Filip Rytina (asistent trenéra BC GEOSAN Kolín):  V prvním utkání sezóny nás čeká tým Opavy, který je dlouhodobě tvořen výhradně českými hráči, kteří spolu už mají něco odehráno. Naším cílem, i přes nezdary v přípravném období,bude předvádět týmový výkon na obou polovinách hřiště a Opavě utkání co nejvíce znepříjemnit. Otazník stále visí nad naší sestavou, o startu některých hráčů se rozhodně až těsně před utkáním. Každopádně věříme, že do GEOSAN arény dorazí velké množství fanoušků a my se budeme snažit odvést naše maximum.

David Machač (hráč BC GEOSAN Kolín): Opavský tým je dlouhou dobu pohromadě, tomu odpovídá také jeho hra.Budeme se snažit vytvořit maximální možný tlak na jejich ústředního rozehrávače Jakuba Šiřinu, aby nemohl snadno řídit hru a musíme se soustředit především na pokrytí tříbodové střelby a doskoku Opavy.


BASKETBALL CLUB Kolín z.s.

Obrázky

tým