KOLÍN HOSTIL MEDVĚDÍ POMLÁZKU! | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

KOLÍN HOSTIL MEDVĚDÍ POMLÁZKU!

Ve čtvrtek 18. a v pátek 19. 4. 2019 pořádal BC Kolín na půdě 1. ZŠ historicky první ročník velikonočního basketbalového turnaje Medvědí pomlázka pro děti kategorie U11. Prvního ročníku se zúčastnila 4 družstva a to BK Opava, BC Kolín, TJ Autoškoda Mladá Boleslav a BK Brandýs nad Labem. Zajímavé bylo, že zatímco družstva Kolína a Mladé Boleslavy byla složena z mixu dívek a chlapců, Opava byla až na jednu výjimku čistě chlapeckým týmem a Brandýs byl zase naopak v ryze dívčím složení.
23.04.2019 15:35
Počet zhlédnutí: 14954
PDF E-mail Print

Dvoudenní turnaj přesto nabídnul nejen pěkná utkání, ale také dovednostní soutěže. Při těch mohli malí basketbalisté a basketbalistky předvést svou rychlost, šikovnost i přesnost, když soutěžili ve slalomu, v přesnosti přihrávek a zakončení. Bohužel ani jednu z dovednostních soutěží neovládl nikdo z domácích Medvědů, když se z vítězství radovali zástupci Mladé Boleslavy a Opavy. V samotných utkáních se všech domácímu Medvědům dařilo mnohem lépe.

První den turnaje se nejprve utkala všechno družstva systémem každý s každým, aby si druhý den mohli zahrát formou semifinále o celkové umístění. Už první den však ale jasně ukázal, v jakém pořadí jednotlivá družstva nejspíše skončí a nakonec se tomu také tak opravdu stalo. Turnaj bez jediné prohry suverénně ovládla BK Opava, která ve finále jasně přehrála domácí BC Kolín. Na třetím místě skončila TJ Autoškoda Mladá Boleslav a na posledním místě skončil bez výhry dívčí výběr BK Brandýs nad Labem. Zejména semifinálové utkání mezi domácím BC Kolín a TJ Autoškoda Mladá Boleslav mělo velmi vyrovnaný průběh a přineslo také bouřlivou diváckou kulisu, která nejen hráče musela velmi bavit. Turnaje se zůčastnil i maskot BC Geosan Kolín Bery, který rozdával radost a bavil všechny přítomné.

První ročník Medvědí pomlázky se tak organizátorům vydařil. Poděkování tak patří nejen všem zúčastněným, ale také sponzorům a městu Kolín, které celý turnaj finančně podpořilo.

 

Celkové pořadí turnaje:

  1. BK Opava U11
  2. BC Kolín U11 mix
  3. TJ Autoškoda Mladá Boleslav U11 mix
  4. BK Brandýs nad Labem U11

Kompletní fotogalerie od Miloše Plačka ke shlédnutí zde:

https://milosplacek.rajce.idnes.cz/Medvedi_pomlazka_Kolin_2019/?

 


BASKETBALL CLUB Kolín z.s.

Obrázky

medvedi pomlazka