VÝHRA S BRNEM, PROHRA S HRADCEM | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

VÝHRA S BRNEM, PROHRA S HRADCEM

V dalších přípravných zápasech si Medvědi připsali vítězství i porážku.
18.09.2018 07:30
(Aktualizováno: 19.9.2018 07:30)
Počet zhlédnutí: 13579
PDF E-mail Print

BC GEOSAN KOLÍN - BASKET BRNO 85:63

V dalším přátelském utkání jsme přivítali Basket Brno. Protože měl soupeř  technické problémy s autem během cesty do Kolína, odehrálo se utkání oproti původnímu plánu až od 18:30.

Do zápasu vstoupil náš tým s velkou chutí, ale Brno se také chtělo ukázat v dobrém světle. Během první poloviny  se skóre přelévalo z jedné strany na druhou, ovšem do poločasové pauzy šel náš tým s mírným náskokem.

Až ve třetím dějství se Medvědi odpoutali do dvouciferného vedení, které do konce utkání ještě navyšovali. Výsledkem bylo konečné vítězství o 22 bodů.

Body Kolína: Šafarčík Petr 20, Thompson Alexander 19, Walton AJ 17, Machač David 15, Číž Adam 7, Dlugoš Theodor 5, Pajović Miloš 2, Šoula Jiří, Vacek Lukáš, Kosík Lukáš, Merta Tomáš

Komentář trenéra Pavla Beneše:
Dnešní utkání nám především ukázalo, že máme před sebou ještě hodně práce na obou polovinách hřiště. Vázne nám spolupráce, spacing i timing. Potřebujeme se především uzdravit a tím pádem mít možnost trénovat 5-5 či ve větším počtu.

 

BC GEOSAN KOLÍN - KRÁLOVŠTÍ SOKOLI 73:83

Medvědi přivítali na své palubovce nováčka v Kooperativa NBL, tým Královských Sokolů z Hradce Králové. S tímto soupeřem již v přípravě na letošní sezónu jedno utkání odehráli a to na jejich palubovce, kterou Sokoli uhájili a zvítězili o 2 body. Kolínští tak měli velkou motivaci a chuť oplatit před domácími fanoušky soupeři porážku.

Náš tým vstoupil  do zápasu dobře, když první čtvrtinu ovládl 23:16. Poté se  z naší hry vytratila lehkost a naopak  do poločasové přestávky diktovali tempo hry hosté.

Ve 3. čtvrtině se hrál vyrovnaný basketbal a za vyrovnaného skóre začalo čtvrté dějství. V úvodu šli do vedení domácí 67:60, Potom se ale Hradec začal prosazovat zpoza tříbodového oblouku (šest trojek soupeře v řadě ve třech minutách) a dostal se do vedení 71:78, které si již zkušeně pohlídal až do závěrečného hvizdu.

Body Kolína: Šafarčík Petr 18, Thompson Alexander 15, Walton AJ 13, Číž Adam 12, Machač David 6, Dlugoš Theodor 5, Vacek Lukáš 2, Pajović Miloš 2, Šoula Jiří, Kosík Lukáš, Merta Tomáš

Trenér Pavel Beneš: Naše hra dnes postrádala nasazení i koncentraci. Hráči řešili situace neuvěřitelně naivně a lehkovážně. Pro mě osobně to byl dnes z naší strany neomluvitelný výkon, či spíše nevýkon.


BASKETBALL CLUB Kolín z.s.

Obrázky

B7 B8 B9 b6 b3 b4 b5 b b1 b2