PRVNÍ PROHRA V PŘÍPRAVĚ | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

PRVNÍ PROHRA V PŘÍPRAVĚ

Kolínští basketbalisté podlehli Královským sokolům 92:94.
07.09.2018 07:01
Počet zhlédnutí: 11084
PDF E-mail Print

Medvědi vyrazili k prvnímu venkovnímu přátelskému utkání na palubovku nováčka v Kooperativa NBL, ve sportovní hale Třebeš je čekala konfrontace s týmem Královských sokolů Hradec Králové.

Kolínský celek, který stále postrádá Bratčenkova a Šoulu (zranění), a také reprezentanta Šafarčíka, odehrál ve všech směrech vyrovnané utkání, které rozhodovaly až poslední sekundy. V těch se štěstí usmálo na domácí tým, který zvítězil o 2 body 94:92. Medvědi však v tomto zápase přišli nejen o výhru, ale také o Michala Vocetku, který si ve druhé periodě přivodil zranění kolene a až následující hodiny ukáží, o jak vážné zranění se jedná.

Body Kolína: Walton AJ 22, Thompson Alex 18, Machač David 16, Číž Adam 15, Pajović Miloš 14, Dlugoš Theodor 7, Vacek Lukáš, Hendrych Daniel, Vocetka Michal, Kosík Lukáš a Merta Tomáš

Trenér Pavel Beneš k utkání: V dnešním utkání, především na obranné polovině, se plně prokázalo, že buhužel dosud nemáme možnost trénovat 5-5 (postrádame 4 křídla). Hráči nemají zažitá  pravidla a spolupráci, z toho důvodu jsme inkasovali velké množství bodů, což rozhodlo o výsledku. Obrovskou kaňkou je zraněni dalšího hráče, Michala Vocetky. Doufáme, že výsledky vyšetření, které absolvuje v nejbližších hodinách, budou co možná nejpříznivější.


BASKETBALL CLUB Kolín z.s.

Obrázky

HK