Pozvánka na utkání BC Geosan Kolín - BK Olomoucko | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Pozvánka na utkání BC Geosan Kolín - BK Olomoucko

Přijďte podpořit kolínské basketbalisty.
14.12.2017 13:14
Počet zhlédnutí: 11996
PDF E-mail Print

V minulém kole odehráli kolínští basketbalisté své první domácí utkání. V domovské Geosan Aréně přivítali mmcité+ Brno, které dokázali zdolat 89:69. Po dlouhé šňůře venkovních zápasů tak BC Geosan Kolín využil domácí půdy a vítězstvím se posunul v tabulce Kooperativa NBL na desátou příčku, a to právě před brněnského soupeře. Nejlepšími střelci domácích byli Skinner (20 bodů), Šafarčík (16 bodů) a Číž (15 bodů).

 

Ve druhém domácím zápase hostíme tým BK Olomoucko. Nováčka Kooperativa NBL, který hraje svá domácí utkání v Prostějově a v současnosti okupuje páté místo tabulky, trénuje kolínským fanouškům dobře známý Predrag Benaček. S týmem Olomoucka jsme se utkali ve druhém kole soutěže a dokázali jsme zde ukořistit výhru 77:83. Za olomoucké nejvíce zapisovali Šepa s 18 body, Fuller se 17 body a Močnik s 14 body. Kolínské vítězství režírovali Lee Skinner se 24 body, Adam Číž s 18 body a Vojtěch Bratčenkov s 15 body.

 

Tým BK Olomoucko hostil v minulém kole ve své hale tým USK Praha a pražské sovy porazili vysoko 98:72. V tomto zápase se zaskvěl slovinský rozehrávač Jan Močnik, který nastřílel 27 bodů. Moravský klub má v posledních dvou zápasech vynikající formu. Kromě již zmíněné výhry nad USK Praha, vyhráli v 11. kole v Brně o 31 bodů. Celek Olomoucka se také může pyšnit třetím nejlepším útokem v lize hned po Nymburku a Opavě. Na druhou stranu mají také třetí nejhorší obranu po Ostravě a Jindřichově Hradci.

 

Dokáží domácí borci ukořištit druhé domácí vítězství?

Jana Kubartová
BASKETBALL CLUB Kolín z.s.

Obrázky

BC_pozvanka_na_utkani_15-16_17_18