STREETBALL CUP KOLÍN 2012 A DĚTSKÝ DEN | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

STREETBALL CUP KOLÍN 2012 A DĚTSKÝ DEN


Termín: 02.06.2012 08:50 - 02.06.2012 16:00
Místo: areál aquaparku Vodní svět Kolín

Basketball club Kolín pořádá  v sobotu 2. června  dvanáctý ročník Streetball cupu a Dětský den. Akce se bude konat v areálu kolínského aquaparku Vodní svět.

Na streetbalový turnaj je nutné se předem přihlásit. Přihlášky a další informace jsou k dispozici na internetových stránkách www.bckolin.cz. Uzávěrka přihlášek je 29. května.  Hrát budou čtyřčlenné týmy dívek a chlapců v několika kategoriích. „Nejstarší kategorie je určena pro hráče a hráčky ročníku narození 1993 a 1994. Nejmladším basketbalistům a basketbalistkám může být i méně než 11 let,“ přiblížil manažer BC Kolín Miroslav Sodoma.

V roli pořadatelů se představí také hráči kolínského A-týmu, kteří letos v Mattoni NBL získali bronzové medaile. Každý účastník obdrží triko s logem turnaje a občerstvení. Na programu jsou také dovednostní soutěže. Na slavnostním zakončení budou oceněna tři nejlepší družstva v jednotlivých kategoriích.

Po celý den bude v areálu aquaparku probíhat bohatý doprovodný program. Všechny děti od 3 let se mohou těšit na řadu soutěží, atrakcí a her, které pro ně BC Kolín nachystal v rámci oslav Mezinárodního dne dětí. Za svou snahu budou malí sportovci odměněni. „Minulý rok přišlo na náš Dětský den asi devět set kluků a holčiček. Věřím, že i letos zamíří co nejvíce rodičů se svými dětmi na naši akci. Na své si přijde každý,“ nabízí manažer kolínského basketbalového klubu atraktivní program na sobotu 2. června.
 


Zadal: BASKETBALL CLUB Kolín z.s.