Kolínské sportovní dny ZŠ - KOPANÁ | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Kolínské sportovní dny ZŠ - KOPANÁ


Termín: 08.06.2011 00:00 - 09.06.2011 00:00
Místo: Kolín – Zálabí, stadióny FK Kolín a.s.

Datum:

   8. června 2011 – 1.-3. a 4. – 5. třída chlapci
   9. června 2011 – 6. – 7. a  8.-9. třída chlapci


Pořadatel:  FK Kolín a.s.

Ředitel soutěže: Mgr. Vladimír Zeman

Technická ustanovení:
Hrací systém
Hrací systém je stejný pro všechny kategorie. Finálových turnajů KSD se v každé kategorii zúčastní 6 nejlepších škol, které vzejdou z turnajů pořádaných během školního roku v rámci AŠSK (6. – 9. třída – sálová kopaná, 1. – 5. třída - McDona-lďsCup) .Ve všech čtyřech kategoriích se hraje hracím systémem každý s každým.
Hraje se na polovině fotbalového hřiště zkráceného na půlící čáře o tři metry, aby tak vznikl oddělený prostor mezi hrajícími družstvy vedle sebe vyhrazený pro stří-dání. Počet hráčů na hřišti je 6 + 1, na soupisku je možné napsat maximálně 12 žáků (start dívek je v každé kategorii povolen). Hrací doba je stanovena na 2 x 10 minut  s tříminutovou přestávkou mezi poločasy. Hraje se dle pravidel malé kopané pořádané AŠSK.
  
O konečném pořadí rozhoduje počet získaných bodů. V případě rovnosti dvou škol pak vzájemný zápas, rozdíl skóre, větší počet vstřelených branek. Při bodové rov-nosti více mužstev rozhoduje minitabulka, ve které je rozhodující počet bodů, dále rozdíl skóre a větší počet vstřelených branek. Při naprosté rovnosti rozhodují doda-tečné penalty.

Časový pořad: Všechny turnaje zahajují v 9.00 hodin. Podrobný rozpis turnajů obdrží školy po uzavření závazných přihlášek k soutěži.

Bližší informace: Na telefonním čísle 724 125 375.


Zadal: Ostatní kultura a sport