Pěvecký sbor CONTINUO slaví 10 let | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Pěvecký sbor CONTINUO slaví 10 let


Termín: 29.06.2013 16:30 - 29.06.2013 18:30
Místo: Kino 99 Kolín

a podzim roku 2003 se začali pravidelně scházet v hudební učebně Gymnázia Kolín bývalí, i tehdy současní, studenti kolínského Gymnázia, aby si zkusili společně zazpívat pár písniček. Jelikož se naskytla již v prosinci stejného roku příležitost vystoupit na Setkání sborů, museli nadšenci vymyslet název svého tělesa. Continuo mělo vyjadřovat, že zpěváci pokračují ve sborovém zpívání, tak jako tomu bylo za jejich studií na Gymnáziu. Ve zmíněném roce 2003 měl smíšený pěvecký sbor Continuo 10 členů.
Letos se chystá sbor Continuo oslavit svoje narozeniny jak jinak než koncertem. A vy máte příležitost prožít s Continuem znovu těch deset let během dvou hodin. Pro tuto příležitost vybrali členové sboru prostor kolínského Kina 99. Lze zde krásně propojit několik dimenzí, které soubor rád během koncertu využije. Ve foyer kina bude instalována výstava plakátů, jejichž autorkou je většinou výtvarnice Patricie Koubská a jejíž rukopis je s Continuem pevně spjat. Během koncertu ve velkém sále kina budou uvedeny ukázky z archivu tohoto pěveckého tělesa. Přímo na podiu bude Continuo doprovázet malá kapela, složená z hudebníků působících na Kolínsku. Samotný repertoár koncertu bude mozaikou všeho, s čím se posluchači mohli, se sborem Continuo, zatím setkat. Často se ptají, kdy bude ještě možné slyšet Bohemian Rhapsody, Rockové oratorium, Bésame Mucho, Proč bychom se netěšili… Nyní mají příznivci Continua ideální možnost slyšet výběr písniček, které pěvecký sbor za celých deset let nastudoval.
Continuo zve srdečně své známé, kamarády, bývalé členy a všechny ostatní příznivce sborového zpívání na koncert do Kina 99, a to v sobotu 29. 6. 2013 od 16:30 hodin.

www.sborcontinuo.cz
 


Zadal: Ostatní kultura a sport

Obrázky

Pozvanka_10 let_2013