B tým napravil další prohru | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

B tým napravil další prohru

Také B tým si zahrál letošní první zápasy - dvojzápas proti Šenovu. Oba zápasy skončily 17:15 a každý z týmů si odvezl jednu výhru.
18.01.2016 07:06
(Aktualizováno: 20.1.2016 07:06)
Počet zhlédnutí: 2560
PDF E-mail Print

Další kolo, první v tomto roce, odehrál B tým v zasněženém Havířově. Tentokrát se hrálo dvakrát proti stejnému soupeři. Vembloudí tým evidentně nebyl v prvním zápase ve své kůži a Šenov si tak vytvořil díky úspěšným střelám náskok. Před poločasem si Kolín vylepšil skóre a vybojoval výsledek 11:10 pro Šenov. Druhou polovinu zápasu VKC již nestihl výsledek otočit. Nepřesná střela, chyby v nahrávkách a také výkon rozhodčího, to vše vedlo k druhé prohře v sezoně. 

Šenov - VKC Kolín 17:15 (11:10)

Nejlepší střelci VKC: Milichovský Zdeněk 5, Kubíček Matěj 4, Vítová Monika 2, Motáková Kateřina 2.

Díky velké motivaci Vemloudů vypadal druhý zápas úplně jinak. VKC výborně bojoval, zejména v obraně, kde si již hráči na své protějšky zvykli. Katky Tvrdíková s podporou Moniky Vítové úspěšně bránily českou reprezentantku. Bojovnost a chuť vyhrát byla vidět i na druhé straně, hráči přesněji mířili a mohli jsme vidět několik krásných zákroků - donášku Marek Hasnédla, "jednoručky" Jakuba Novotného, střely z vetší vzdálenosti Zdenyho Milichovského, Michala Kozáka či sester Motákových. Konec zápasu Kolín trochu vypustil a dal Šenovu prostor stáhnout 8 košový náskok z poločasu. 

VKC Kolín - Šenov 17:15 (13:5)

Nejlepší střelci VKC: Novotný Jakub 7, Kozák Michal 3, Milichovský Zdeněk 3

Bčko je po 4. kolo na 2. místě v tabulce za Prostějovem díky skóre. Další zápas bude 14. 2. v Táboře proti Táboru a Brnu, Nový Lískovec. Zabojovat musí ale především v posledním kole 13. 3., kdy si zahraje proti Znojmu a Brnu.

Kateřina Motáková
Vembloud Korfbal Club Kolín