První porážka "B" týmu | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

První porážka "B" týmu

V posledním kole letošního roku utrpělo kolínské Bčko první porážku. Prohrálo s týmem Prostějova B, který je 2. v tabulce hned za VKC Kolín také s jednou prohrou.
30.11.2015 08:29
Počet zhlédnutí: 3013
PDF E-mail Print

V sobotu  28. 11. se "B" tým vydal do Českých Budějovic. Úvodní zápas s mladým Prostějovem nevyšel podle představ. Hned v úvodu si Prostějov zařídil náskok několik košů. V druhé půli 1. poločasu jsme však zabojovali a stáhli skóre na 14:13 v poločase. Bohužel druhý poločas nás Prostějov opět rozstřílel a Bčko už nestihlo dorovnat. Je to zatím první porážka Kolína. Prostějov měl převahu především v přesné střele a velké bojovnosti. 

VKC Kolín B - Prostějov B 22:27 (14:13)

Střelci VKC - Hasnédl a Milichovský 6, Čejka 3, Čejková 4, Paďouková 2, Břízová 1

Druhý zápas sehrálo Bčko s domácím týmem Českých Budějovic B. Před týdnem se tu odehrál stejný souboj "A" týmů, kdy domácí tým zvítězil. Tentokrát si však výhru odvezl domů Kolín. Hra obou týmů probíhala pohodově, bez větších komplikací zhruba do 15 minuty 1. poločasu, kdy se zranil kolínský Marek Hasnédl. Poločas jsme dohráli v 7 hráčích a udrželi skóre 8:9 pro Kolín. Do druhého poločasu se sice Marek Hasnédl vrátil, zranil se naopak hráč Budějovic. Domácí tak dohráli zápas v oslabení.

VKC Kolín B - České Budějovice B 19:14 (9:8)

Střelci VKC - Milichovský 3, Čejka 2, Hasnédl a Martínek 1, Čejková 5, Paďouková 4, Vítová 2, Břízová 1 

3. kolo bylo pro "B" tým posledním turnajem v tomto roce. Tabulku střelců 1. ligy vede náš hráč Zdeny Milichovský (36 košů), na 3. místě je Denisa Čejková (21 košů).

 

Kateřina Motáková
Vembloud Korfbal Club Kolín