Druhý Blešák na vzduchu byl skoro dvakrát větší | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Druhý Blešák na vzduchu byl skoro dvakrát větší

Druhý Blešák na vzduchu se konal tento čtvrtek 18. května v Komenského parku v Kolíně. V nádherném slunečném počasí se sešlo 34 prodejců. Nárůst počtu prodejců oproti dubnu byl prakticky stoprocentní. Prodávalo se zejména oblečení, ale také hračky, knihy, šperky, boty, porcelán, potřeby pro domácnost a keramické výrobky.
22.05.2017 11:54
(Aktualizováno: 22.5.2017 11:54)
Počet zhlédnutí: 2526
PDF E-mail Print

„Rostoucí počet účastníků je pro nás velkou radostí. Rádi bychom do budoucna na blešák dostali širší sortiment. Zatím stále převládá oblečení, ale je to pro nás prostor pro rozvoj.“ říká Zuzana Istenčinová, jedna ze dvou organizátorek.

Návštěvníci pozitivně hodnotili především přátelskou atmosféru. O zábavu pro děti se postaral kouzelník a výtvarná dílnička připravená Domem dětí a mládeže Kolín. Stále více populární bosou chůzi bylo možné vyzkoušet na připravené stezce. Atmosféru podtrhl živý hudební doprovod na piáno a saxofon i výborná káva a nápoje od Mefisto Café Kino 99.

Kdo neprodal, mohl své zboží předat zástupkyni Farní charity Kolín. Pro farní charitu jsme zajistili i dopravu věcí a získala tak zhruba 12 plných tašek věcí.

Další termíny Blešáku na vzduchu jsou stanoveny na čtvrtek 15. června a středa 23. srpna společně s Otevřenou ulicí.

Za realizační tým Zuzana Křivánková

Blešáky na vzduchu Kolín

www.facebook.com/blesaknavzduchukolin

e-mail: blesaknavzduchu@gmail.com

telefon: 722 436 550

 

fotogalerie zde:

https://www.zonerama.com/balonekcz/album/3051614?secret=55t08wlEsT35TGU7u27tXg 

 

O Blešáku na vzduchu

Blešáky na vzduchu jsou nezisková aktivita zajišťovaná maličkým týmem dobrovolníků. Hlavním posláním blešáků je podpora znovuvyužívání nepotřebných věcí. Blešák přináší pomoc ve změně myšlení, aby nedocházelo ke zbytečnému hromadění nebo neekologickému vyhazování věcí, které ještě poslouží jiným lidem. Dalšími cíli jsou podpora komunitního života v Kolíně, setkávání a seznamování aktivních lidí a tím vytvoření platformy pro další občanské aktivity, vyrůstající neformálně - zespodu.

Za podporu děkujeme společnosti U&WE Advertising, která nám tiskne plakáty a letáky, společnosti Rengl za spolupráci na výlepu na plakátovacích plochách, rodinnému centru Hvězdička za záložní variantu pro konání v případě deště a za aktivní účast Mefisto Café.

Aktuální informace na www.facebook.com/blesaknavzduchu

MěÚ Kolín
Oddělení marketingu a cestovního ruchu