Podnikatelská snídaně na téma „Esence PR pro podnikatele aneb Jak se dostat do médií?“ | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Podnikatelská snídaně na téma „Esence PR pro podnikatele aneb Jak se dostat do médií?“


Termín: 19.03.2020 08:00 - 19.03.2020 10:30
Místo: Café Kaftan, Školská 905

Připojte se k pravidelným podnikatelským snídaním v Kolíně. Od listopadu 2019 pro Vás pořádá Lída Charvátová a Jiří Krejčík jednou za měsíc v Kolíně podnikatelskou snídani v Café Kaftan od 8.00 do 10.30 hod.

Přijďte také posnídat. Stačí, když si zajistíte místo přes webovou stránku https://coworkingkolin.cz/snidane-kolin/. Počet míst je vždy omezen na 20 lidí, tak se zajištěním místa moc neotálejte. V ceně snídaně je bohatý raut (šunková a sýrová mísa, zelenina, ovoce, lívanečky, jogurt, müsli, pečivo, džus, voda, káva, čaj, párečky, slanina, vajíčka, marmeláda, máslo). Vstupné na snídani je 350 Kč. Pro členy, kteří mají alespoň základní členství, je vstup na snídani zvýhodněn na 300 Kč.

Ve čtvrtek 19. 3. se snídaně zúčastní Lidija Erlebachová, senior konzultantka v oboru Public Relations a komunikace se zkušenostmi jak na straně PR agentury, klienta na pozici manažerky korporátní komunikace a tiskové mluvčí, tak PR konzultantky na volné noze.

Vysvětlí, jak vytěžit maximum z PR, kdy a jak oslovit novináře, jak napojit PR do ostatních aktivit marketingového mixu a další.

Jaký bude harmonogram snídaně?

8.00 – 8.30 příchod účastníků a prostor pro snídani
8.30 – 8.40 – představení účastníků
8.40 – 10.00 – téma snídaně
10.00 – 10.30 – prostor pro dotazy, diskusi a networking

A pro koho jsou snídaně určeny? Pro lidi, kteří podnikají na internetu, freelancery, drobné živnostníky, provozovatelé e-shopů, ale i majitelé menších a středních firem. Pokud jste zaměstnaní a zvažujete podnikání, bude pro Vás snídaně také přínosná.

A proč vůbec na snídani dorazit? Získáte inspiraci, poznáte nové zajímavé a podnikavé lidi, dostanete se mimo svojí profesní bublinu, předejdete vyhoření a stanete se součástí inspirativní komunity.

A co o první snídani řekla Jana Patková? „Někdo hledá inspiraci, někdo se chce něco naučit .. a někdo se rad potká s lidmi, co mají co říct a něco umí! Skvělý počin.“ 

Komunitu v Kolíně se rozvíjí od roku 2013, k dalším pravidelným akcím patří třeba obědy, které se konají každý týden.


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

podnikatelska-snidane-kolin-skupinka