Benefiční ples v Kolíně | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Benefiční ples v Kolíně


Termín: 02.03.2019 20:00 - 02.03.2019 00:00
Místo: Staré Lázně Kolín

Klubko s nití pomáhá - dobrovolný spolek žen, které spojily své síly, aby mohly pomoci pletenými, háčkovanými a šitými výrobky, pořádá BENEFIČNÍ PLES V KOLÍNĚ. Bude se konat 2. března od 20 hodin v sále Starých Lázní v Kolíně.

Celým plesem vás jakožto moderátor bude provázet Standa Berkovec. Těšit se můžete na Marka Černocha (písně Karla Černocha), Freddieho Mercuryho v podání Jaroslava Břeského. Lu Třešňákovou (písně Ivety Bartošové) .Vystoupí také Petr Kutheil, soutěžící z Hlasu Československa nebo mažoretky Luminous Čáslav. K tanci a poslechu zahraje skupina Bohemicca. Vstupné je 300 Kč, předprodej vstupenek již zahájen. Výtěžek z akce bude využit na materiál na další výrobky a pomoc těm, kteří to potřebují. Přijďte se pobavit, zatančit si a zároveň přispět na dobrou věc. 

Klubko s nití pomáhá je spolek, který se svými pletenými, háčkovanými a šitými výrobky snaží pomáhat v nemocnicích onkologicky nemocným dětem, lidem trpícím autismem, nedonošeným miminkům, v domovech pro seniory, dětských domovech a Alzheimerových centrech. Vyrábějí například interaktivní dečky, hračky, kompenzační pomůcky a oblečení pro děti v nouzi. Spolek je složen z žen, kterým osud druhých není lhostejný.

 


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

Benefiční ples