Evropský týden sportu / Pétanque - sport pro všechny generace | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Evropský týden sportu / Pétanque - sport pro všechny generace


Termín: 24.09.2018 14:00 - 24.09.2018 18:00
Místo: Kolín 4, Vávrova 814 - hala Bios - venkovní hřiště

​Ukázky hry, vysvětlení pravidel, které vám zatraktivní hru při rekreačních aktivitách, na dovolených nebo jen při setkáních s přáteli. Součástí akce je doprovodný program pro děti,a le pro všechny generace i možnost zahrát si se zkušenými hráči nejenom z Kolína, ale i z okolí. S organizací nám pomáhají hráči z Velimi (Pétanque Sokol Velim)

V rámci programu Evropský týden sportu 2018 pořádámě sportovní akci určenou skutečně pro širokou veřejnost. Na ní chceme naučit lidi hrát velice zajímavou hru pétanque. Tato velice zábavná hra, která bývá plná krásných zážitků a nárůstu přátel, které poznáte ve svých spoluhráčích, je určena skutečně pro všechny věkové generace. Příjďte se seznámit s technicky zajímavou hrou. A koho by hra zaujala natolik, že by se jí chtěl i nadále věnovat, má jedinečnou šanci.
Akce Evropský týden sportu 2018 je vyhlášená Evropskou komisí, a na našem území je garantovaná organizacemi ČUS a ČOV. Český olympijský výbor je zároveň jejím koordinátoprem na našem území.
Více naleznete na našich stránkách http://www.sportkolin.cz/

<a href="http://www.sportkolin.cz/</p>&#10;&#10;<p>ale i na:</p>&#10;&#10;<p><a data-cke-saved-href=" http:="" www.msmt.cz="" sport-1="" evropsky-tyden-sportu-budte-aktivni"="">http://www.msmt.cz/sport-1/evropsky-tyden-sportu-budte-aktivni
https://www.sportvokoli.cz/evropsky-tyden-sportu#oprojektu
https://www.sportvokoli.cz/kalendar-akci/petanque-sport-pro-vsechny-generace-2 (zde je uvedená naše akce)
https://cus-suod.cz/informace-pro-oddily/200-evropsky-tyden-sportu-2018

Vstup je zdarma.

Budeme se na vás těšit.

 


Zadal: Sport Kolín, z.s.