ME WADF V Moskvě | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

ME WADF V Moskvě

CrossDance tanečníci získali na světové soutěži v Moskvě 39 medailových umístění
29.07.2016 11:23
Počet zhlédnutí: 3134
PDF E-mail Print

13 členný tým kolínských tanečníků z CrossDance vyrazil na MISTROVSTVÍ EVROPY WADF do Moskvy. Soutěž se konala ve dnech 17. - 21.3. v hotelu Korston a účastnili se jí tanečníci z mnoha zemí. (Např. Rusko, ČR, Maďarsko, Kazachstán, Srbsko, Francie, Řecko, Belgie, Švédsko, Filipíny, Arménie...)

Tanečníci stihli kromě vyčerpávajících soutěží také prohlídku Moskvy, ochutnávku ruského boršče a mnoho dalšího. Soutěže pak probíhaly od brzkého rána - do pozdních nočních hodin, ale Kolíňáci dělali naší zemi čest a celé dny vydrželi soutěžit naplno. Zisk 39 medailí je dokladem jak soutěžního nasazení, tak i kvalitní přípravy před soutěží. Nejúspěšnější tanečnicí se stala jedenáctiletá Rozália Rácová, která získala 14 medailí, ale ani ostatní se nedali zahanbit. Trenér a choreograf Vladimír Vidner byl na své svěřence pyšný.

 

Složení repre týmu: Luciana Kučerová, Alžběta Kvapilová, Rozália Rácová, Natálie Sochorová, Aneta Michnevyč, Adéla Syřínková, Valérie Jíchová, Adéla Šellenbergová, Dominika Kozáková, Alžběta Smrčková, Lukáš Ditrich, David Scholze, Matěj Ryba.


 
Naďa Eretová
Taneční klub CrossDance Kolín

Obrázky

2016_ME_WADF_Moskva_soutěž (23) 2016_ME_WADF_Moskva_soutěž (196)