Kolínské kulturní léto - CROSSBAND / WORLD ROXETTE TRIBUTE BAND / MARTA JANDOVÁ | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Kolínské kulturní léto - CROSSBAND / WORLD ROXETTE TRIBUTE BAND / MARTA JANDOVÁ


Termín: 11.09.2022 18:00 - 11.09.2022 21:30
Místo: Karlovo náměstí

Nejdříve se vám představí nymburská pop-rocková kapela CROSSBAND. Po ní bude pokračovat WORLD ROXETTE TRIBUTE BAND, kapela, která se snaží interpretovat hudbu Roxette v nejvyšší možné kvalitě, ale s respektem a zachováním charakteristického zvuku.

Úplný závěr patří MARTĚ JANDOVÉ, české zpěvačce známé především z působení v německé kapele Die Happy. V České republice zpívá jako sólistka. Na podzim roku 2018 si konečně splnila svůj sen a vydala svou první autorskou sólovou desku jménem Barvy.

....................................................................

NEPŘEHLÉDNĚTE! - v souvislosti s konáním závěrečného koncertu Kolínského kulturního léta dojde k uzavírce Karlova náměstí.

Dne 11.09.2022 od 17:00–22:00 hod. bude částečně uzavřeno Karlovo náměstí (ul. Husova až k radnici a na Karlově náměstí od ulice Kutnohorské směrem k ulici Husova), včetně omezení parkování.

Sledujte prosím přechodné dopravní značení. Děkujeme za pochopení.

....................................................................

Nymburská kapela CROSSBAND patří po více než 15 letech své existence ke stálicím české pop-rockové scény. Její písně Samozřejmosti, Rozmarná, Budeš první nebo Jak si kdo ustele můžete zaslechnout na spoustě českých rádiích. Stylově je kapela rozkročená od hitparády Frekvence 1, Signal a RCL, až po Country rádio nebo třeba rádio Samson. Kapela odehrála na 500 koncertů na různých pódiích po celém Česku a párkrát navštívila také sousední Polsko.

Crossband.cz | Kapela CROSSBAND | www.crossband.cz

The ROCKSET – World ROXETTE Tribute Band

Kapela The ROCKSET působí na velmi profesionální úrovni už více než 10 let. Získala vynikající mezinárodní pověst pro vysokou úroveň, dynamičnost a svůj jedinečný přístup i interpretaci repertoáru a poctě kapely ROXETTE…díky tomu koncertuje na prestižích mÍstech nejen v Česku a po Evropě, od největšího světového festivalu tributových kapel „Glastonbudget“ v Anglii přes síť mezinárodních casin v Litvě, až po účast na celosvětovém kulturním festivalu  „Delhi International Arts Festival“ v Indii. Hrdi na uznání mezinárodního funclubu originálních Roxette i samotného zakladatele kapely Per Gesslela se snaží interpretovat hudbu v nejvyšší možné kvalitě, s respektem a zachováním charakteristického zvuku i vzhledu a zároveň s jistou dávkou vlastní invence a pozitivní energie.

(20+) The RockSet - World Roxette Tribute Band | Facebook

MARTA JANDOVÁ vydala své první sólové album Barvy (2018). Marta má výrazné rodinné hudební zázemí a patří u nás mezi velmi populární zpěvačky. O to víc je překvapivé, že na její debutové album si domácí fanoušci museli počkat tak dlouho. A zatímco s německou skupinou Die Happy vydala v evropském měřítku vícero úspěšných nahrávek a spolupracovala s řadou významných zahraničních i domácích interpretů, sólovka vyšla až v roce 2018.

Marta je většinovou spoluautorkou písní a s jedinou výjimkou pak i výhradní textařkou celého repertoáru. Výjimkou je bonusová písnička „Školíš mě“ od Marka Ztraceného. Videoklip k ní byl zveřejněn v roce 2017 a počet zhlédnutí na YouTube se vyšplhal již na úžasných 4,2 milionu. Základ alba vznikal ve studiu Propast s producentem Lukášem Pavlíkem a s doprovodnou kapelou Marty Jandové. Tu tvoří kytarista Ondřej Pátek, basista Dalibor Mucha a klávesista Jan Zlatuška, bicí pak nahrál sám producent Lukáš Pavlík, jenž tento post aktuálně zastává ve skupině Chinaski. Finální mix následně provedl v Německu Udo Rinklin, který spolupracoval i s Die Happy a s dalšími úspěšnými interprety převážně z německy hovořících zemí. Barvy představují Martou Jandovou v poprockové poloze, která je jejímu srdci nejblíže. Na albu najdeme výrazné hitové písničky jako Černá i bílá, Milovat, Křídla či úvodní Cesta kolem světa nebo naopak emotivní balady Barvy, Zůstaň tu se mnou a další. Specialitou je pak závěrečná rocková kompozice Strach, kde se Marta hudebně vyznává svému oblíbenému zpěvákovi Chrisi Cornellovi.

MARTA JANDOVÁ (martajandova.cz)

 


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

Udalost-FB_KKL-2022_6