Martinský trh | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Martinský trh


Termín: 11.11.2021 08:00 - 11.11.2021 16:00
Místo: Karlovo náměstí

Zveme Vás na tradiční Martinský trh, který se uskuteční na Karlově náměstí v Kolíně ve čtvrtek 11. listopadu.
Můžete se těšit například na keramické výrobky, šperky, ale i na další ručně vyráběné předměty a řemeslné výrobky. Nebude chybět ani rozmanité občerstvení.

A koho tam určitě potkáte ...

Kolínskou pojízdnou kavárnu Kofíkolku, která připravuje kávu té nejvyšší kvality. A právě na našem trhu si ji můžete zakoupit, a zároveň se zahřát v těchto sychravých dnech. 

Na Martinský trh zavítá firma Byliny Nový Svět. Skvělé a oblíbené bylinkářství. Podzim je období padajícího listí, plískanic a chladu a tak je vhodné se prohřívat nějakým dobrým čajem. Z rozmanité nabídky určitě naleznete ten "svůj". Byliny Nový Svět získali ocenění Vysočina - regionální produkt. 

J+Z Pekárkovi – naše tvoření se dřevem – manželé Pekárkovi z Kolína se věnují ruční výrobě ze dřeva. Vyrábějí dřevěné misky, svícny. Z jejich dílny vycházejí opravdu nádherné kousky, pracují se dřevem tak jak je, nesnaží se ho měnit, respektují jeho tvar, strukturu. Rádi vám právě na Martinském trhu v Kolíně nabídnou své originální dřevěné výrobky. Můžete vybírat z vystavených kousků anebo je možné vytvořit jiný dle vašeho přání. 

A co ještě nebude chybět ve čtvrtek 11. listopadu na tradičním trhu? Možnost ochutnat trdelník, dát si něco dobrého u našeho stálého prodejce pana Bíška, nebo ochutnat dobroty české kuchyně od dalších prodejců, vybrat si ze sortimentu uzenin a farmářských sýrů, ovocných šťáv a nápojů z nich, sušené ovoce a ořechy, zavítají k nám také "stánky" s kořením.

Dále se setkáme s pravidelnými prodejci a výrobci dětského oblečení, šitých hraček či batykovaných výrobků. Můžete si také vybrat z velké nabídky ubrusů, polštářků, mýdel a svíček. Nebudou chybět ani čím dál tím více oblíbené dřevěné hračky pro děti, nažehlovací fólie na textil, ručně vyráběné dřevěné misky a svícny, košíky, proutěné a dřevěné zboží.

Kdo chce otevřít své srdce a podpořit dobrou věc může také v rámci Martinského trhu zakoupit výrobky od stálých účastníků trhu centra FOKUS Kolín, Farní charity a rovněž bude možné zakoupit i potravinové výrobky z farmy v rámci projektu pomoci Teen Challenge.

Koření od Davídka, Krakonošovy dobroty, Truhlářství Razým, Včelařská farma Veletov, a mnoho dalších prodejců…

Jste srdečně zváni!


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu