Praktické aspekty péče 1 - 4.4.2019 v Kolíně zdarma | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Praktické aspekty péče 1 - 4.4.2019 v Kolíně zdarma


Termín: 04.04.2019 13:30 - 04.04.2019 17:30
Místo: Klub seniorů - Benešova 644, Kolín

Další z akcí pro osoby, které poskytují péči o svého blízkého, pořádané Diakonií ČCE – pečuj doma. 

Praktické setkání se koná od 13.30 do 17:30 hodin dne 4. 4. 2019 a to v prostorách Městského klubu seniorů na adrese: Benešova 644, Kolín. 

Město pro své občany připravilo také drobný dárek a občerstvení. V případě potřeby zajištění péče o svého blízkého během semináře sdělte tento požadavek na níže uvedené kontakty.
.
Přihlášky a případné dotazy vyřizujeme také na tel. 604 299 659 (Magdaléna Grünbecková) nebo e-mailu magdalena.grunbeckova@diakonie.cz.​ Nebo ZDE 

Další plánované akce pro pečující na Kolínsku:
Diakonie ČCE – Pečuj doma  – ZDE

Kurzy jsou financovány z ESF prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

 

Pečující se mohou účastnit uvedených kurzů a o jejich blízkého bude postaráno

Clementas Kolín, z.ú. (dříve Centrum pro seniory Kolín) a Město Kolín ve snaze pomoci pečujícím, aby se mohli účastnit praktických kurzů a setkání realizovaných projektem Pečuj doma Diakonie ČCE, nabízí možnost využití sociální služby denního stacionáře sídlícího na adrese Rimavská Sobota 923,  Kolín.

Stejně jako jsou kurzy Diakonie ČCE pro pečující bezplatné, Clementas Kolín zajistí péči o osobu blízkou po dobu účasti pečujícího na vzdělávání zdarma (v návaznosti na kapacitu denního stacionáře). V rámci této služby budou zajištěny jak základní potřeby, tak aktivizace vašeho blízkého.

Pokud vám brání možnosti využít kurz nezbytná starostlivost o vašeho blízkého v čase konání kurzu a rádi byste výše uvedené možnosti využili, postupujte následovně:

  • Přihlaste se na kurz Diakonie, viz instrukce výše a na přiloženém letáku.
  • Po přihlášení neváhejte a kontaktujte Clementas Kolín – tel.: +420 777 334 419, e-mail: lucie.brozkova@clementas.cz, abyste si i zde rezervovali místo v dostatečném předstihu (o zajištění služby musí být sepsána dohoda).

Pečující potřebují naši pomoc, aby i oni péči vydrželi. Děkujeme jim za to.


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

Plakat_Pecuj-doma
000307
IDS_logo_CMYK
zelené + šedé malé