Podpořte knihovnu hlasováním pro projekt miniknihoven! | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Podpořte knihovnu hlasováním pro projekt miniknihoven!


Termín: 24.04.2017 08:00 - 05.05.2017 12:00
Místo: Městská knihovna Kolín

V letošním 12. ročníku grantového programu TPCA chce Městská knihovna Kolín uspět se svým projektem na umístění veřejných miniknihoven do kolínských ulic.

Pokud se Vám náš záměr líbí a chcete jej podpořit a následně si, příklad v parku na kolínském ostrově, v klidu půjčit a přečíst nějakou dobrou knihu, podpořte náš projekt v internetovém hlasování, viz odkaz níže!

Náš projekt má název KNIHY JSOU LIDEM TÍM, ČÍM PERUTĚ PTÁKŮM.

Hlasování bude uzavřeno v pátek 5. května 2017 a v následujícím týdnu grantová porota vybere finální projekty určené k podpoře.

Pro udělení Vašeho hlasu je třeba kliknout na tlačítko PODPOŘIT u daného projektu a dále vyplnit Vaše celé jméno a emailovou adresu - po odeslání hlasu je nutné vaši volbu potvrdit kliknutím na odkaz, který na Vámi uvedený email dorazí. Pokud byste tento email neobdrželi, zkontrolujte si, zda nebyl ve Vaší schránce přesunut do složky SPAM.

Děkujeme za Vaše hlasy - záleží na nich!

ODKAZ PRO HLASOVÁNÍ:
http://www.tpca.cz/tpca-pro-kolinsko/projekty-hlasovani/6-tpca-pro-kolinsko-2017/


Nápad umístit do kolínského veřejného prostoru miniknihovny, vzešel od samotných čtenářů městské knihovny. Ve jménu hlavního motta projektu se budou moci „okřídlit“ nejen pravidelní čtenáři knihovny, ale úplně všichni, kdo si knihu z jedné z devíti plánovaných knihovniček vypůjčí. Jedním z vytipovaných míst pro umístění miniknihovny je například i areál Vodního světa. Nyní tedy už nebudete zoufat, pokud si k vodě zapomenete vzít něco ke čtení. Také v Komenského parku, u vodárny nebo v lesoparku Borky u dětského hřiště už nouze o čtivo nebude!


Zadal: Městská knihovna Kolín

Obrázky

MěK Kolín - Výzva pro hlasování v grantech TPCA (2017) WEB