BENEFIČNÍ VEČER PRO JOSEFA - 2. ročník | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

BENEFIČNÍ VEČER PRO JOSEFA - 2. ročník


Termín: 27.05.2015 19:00 - 27.05.2015 21:00
Místo: Městské divadlo Kolín

Domov sv. Josefa je první nestátní zdravotnické a sociální zařízení, které zajišťuje lidem nemocným roztroušenou sklerózou (RS) podmínky pro důstojný život. Zatím stále jediné zařízení v Česku zaměřené na komplexní péči o lidi s tímto nevyléčitelným onemocněním je umístěno v prostorách bývalého barokního kláštera v Žirči u Dvora Králové nad Labem. V současné době má celkovou kapacitu 42 pacientů. O nemocné se stará vyškolený zdravotnický a ošetřovatelský personál 24 hodin denně.

„Chystáme se navázat na velmi úspěšný loňský ročník, kdy benefice v kolínském divadle přinesla Domovu svatého Josefa úctyhodných 106 tisíc korun. Rádi bychom z tohoto počinu udělali tradici, která v Kolíně bude mít pokračování do dalších let. Sami jsme byli Domov navštívit a je opravdu obdivuhodné, jak se personál komplexně stará o pacienty, kteří jsou již ve velmi pokročilém stadiu RS. Patří jim obrovský dík a obdiv. My jim chceme touto cestou pomoci a vyjít vstříc, jak nejlépe budeme moci“, okomentoval letošní přípravu benefice místostarosta Michael Kašpar.

Letošní večer se uskuteční v Městském divadle v Kolíně ve středu 27. května 2015 od 19:00 hodin.

Pokud byste se rozhodli podpořit Domov svatého Josefa již nyní, můžete odeslat dárcovskou SMS ve tvaru: DMS DOMOVJOSEF na číslo 87777

Záštitu nad letošním ročníkem kromě vedení města převzal i kardinál Dominik Duka. Z účinkujících prozatím účast potvrdili: Kolínský Big Band, Marcela Březinová, Richard Tesařík. S dalšími hosty se jedná - Jaroslav Dušek, Barbora Poláková s kapelou, Marek Daniel, Štěpán Markovič.

Prezentační videospot si můžete prohlédnout na: https://www.youtube.com/watch?v=-zpbqa2GxOY&feature=share


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

Beneficni vecer pro Josefa 2015_interpreti
DMS_TRANSPORTNI ZARIZENI
Beneficni vecer pro Josefa 2015_plakat