Academia Rerum Civilium – Vysoká škola politických a společenských věd, s.r.o. | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Academia Rerum Civilium – Vysoká škola politických a společenských věd, s.r.o.


Information

VYSOKÁ ŠKOLA POLITICKÝCH A SPOLEČENSKÝCH VĚD je první českou vysokou školou se specializací na politické vědy a první vysokou školou v Kolíně a východním regionu Středočeského kraje.

ARC - VŠPSV nabízí studium bakalářského studijního programu "Politologie" v prezenční i kombinované formě studia. Studium je orientováno na praxi, absolventi se uplatňují ve veřejné správě, politických stranách a hnutích, nadacích, občanských sdruženích, sdělovacích prostředcích, ale i v podnikatelském prostředí (např. jako analytici firem či v managementu nadnárodních společností).

Vedle vysokoškolského studia nabízí vysoká škola i kurzy Akademie třetího věku a volného času, které během každého semestru navštěvují desítky kolínských občanů i posluchačů z jiných měst.

Vysoká škola v Kolíně zahájila svoji činnost 17. listopadu 2003. Vedle vzdělávání se věnuje i výzkumné a vědecké činnosti, vydává periodické i neperiodické vědecké a odborné publikace. Tvoří významné vzdělávací centrum Kolína a kolínského regionu, podílí se i na vzdělávacích či popularizačních aktivitách pro kolínské občany.


Kontakte

WWW: http://www.vspsv.cz/
Email: arc@vspsv.cz
Telefon: 321 734 711
Fax: 321 734 720
Ulice: Ovčárecká 312
Město: Kolín V
PSČ: 280 02


Veranstaltung

Bilden

Anbauen

RSS