Otevření nové školky v Kolíně | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Otevření nové školky v Kolíně

V Kolíně bude otevřena nová dětská skupina!
21.03.2018 19:47
Počet zhlédnutí: 2099
PDF E-mail Print

Malí a velcí medvědi! To je název tříd dětských skupin,  které se 1.5.2018 otevírají v Kolíně pod hlavičkou Family and Job. Třída jesličkových dětí – tedy malých medvědů – je určena pro děti od 1 roku do 3 let. Druhá třída, velcí medvědi, je určena pro děti od 3 do 6 let.

V rodinném domku se zahradou momentálně probíhají rozsáhlé rekonstrukce. Naší snahou je vybudovat příjemné a klidné zázemí rodinného typu, kde se budou děti cítit v bezpečí.

Třída jesličkových dětí bude uzpůsobena nejmladším dětem a bude se zaměřovat na Montessori pedagogiku. Prostředí bude podporovat samostatnost dětí, soustředění a chuť zkoušet stále nové a nové věci. Plenky pro nás samozřejmě nejsou překážkou!

Třída školkových dětí je zaměřena na výuku angličtiny. V tomto směru spolupracujeme s jazykovou školou Hannah School. Díky výukovému programu Lingua Kitties jsou děti schopné přijmout jazyk spontánně a nenásilnou formou.

„Smyslem našeho zařízení je umožnit maminkám s malými dětmi lépe slaďovat jejich soukromý a pracovní život, proto nabízíme využívat jesličky flexibilně, např. jen na pár dnů v týdnu“, říká Mgr. Daniela Vašíčková, ředitelka organizace.

V každé třídě bude umístěno maximálně 12 dětí, o které se postarají 2 kvalifikované chůvy. Velké plus vidíme ve vlastní uzavřené zahrádce. Děti tak budou mít možnost i neomezeného pobytu na čerstvém vzduchu ve známém prostředí.

Šárka Kraftová
Školka a jesle Kolín, Havlíčkova 425

Obrázky

facebook-letak-476-716-4(1)