Karanténa v době blokového čištění 2021 | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Karanténa v době blokového čištění 2021

Nařízená karanténa v době blokového čištění ulic, které probíhá dle plánu od 15.03.2021 do 26.11.2021 vyvěšeném na úřední desce, na webu města Kolína, nebo v aplikaci Kolín v mobilu, bude řešena následujícím způsobem.
01.04.2021 10:28
(Aktualizováno: 1.4.2021 10:28)
Počet zhlédnutí: 1894
PDF E-mail Print

Při blokovém čištění dochází k odtahům vozidel, které brání řádnému vyčištění. V případě, že se nacházíte v karanténě a víte, že se u Vás bude blokově čistit, je možné požádat o ponechání vozidla na daném místě, kdy mnohem komplikovaněji, ručně se pokusíme místo pod Vaším vozem vyčistit. Všechny níže uvedené dokumenty je nezbytné zaslat na email marketa.divisova@mukolin.cz, co nejdříve, nejdéle však do 12 hod dne před blokovým čištěním dané ulice.

Podmínky pro ponechání vozidla na místě:

  • zaslat emailem potvrzení od obvodního lékaře/hygieny,
  • popis automobilu SPZ, barva, značka,
  • přesné datum karantény.

Pokud nebude včas doručeno, vozidlo bude odtaženo. Kontrolována bude i manipulace s vozidlem od doby, kdy bylo umístěno přenosné dopravní značení. Čistit ulice musíme, je to v zájmu nás všech udržovat společný, veřejný prostor čistý. V opačném případě dochází k nánosu, a znečištění technické infrastruktury města, a generuje nám to jiné komplikace, např. ucpání dešťových vpustí. 

Děkujeme za pochopení.

MěÚ Kolín
Blokové čištění

Obrázky

blok_cisteni