Online seminář „Zaměstnávání ukrajinských uprchlíků z pohledu zaměstnavatele“ | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Online seminář „Zaměstnávání ukrajinských uprchlíků z pohledu zaměstnavatele“

Chcete zaměstnat uprchlíky z Ukrajiny a neorientujete se v povinnostech zaměstnavatele? Obáváte se administrativy spojené se zaměstnáváním cizinců? Rádi bychom vás pozvali na online seminář „Zaměstnávání ukrajinských uprchlíků z pohledu zaměstnavatele“, který realizuje Centrum pro integraci cizinců o .p. s. dne 10. 5. 2022 od 13:00 do 15:00. Seminář povede ředitelka odboru integrace na trh práce MPSV paní Mgr. Anna Dumont.
04.05.2022 09:39
Počet zhlédnutí: 484
PDF E-mail Print

Seminář je určen primárně zaměstnavatelům, kteří uvažují o náboru (či již zaměstnávají) uprchlíky z Ukrajiny a rádi by se dozvěděli více o souvisejících právních předpisech.

Na semináři zazní též informace o souběhu sociálních dávek a zaměstnání u této cílové skupiny, dlouhodobý výhled možnosti setrvání těchto osob v ČR z pohledu Ministerstva a mnoho dalších informací.

Účast na semináři je zdarma.

Registrovat se lze prostřednictvím formuláře https://forms.office.com/r/WSyZwKFEhS , případně pomocí QR kódu v přiloženém letáku, nebo registrací na emailu katerina.osancova@cicops.cz. V předstihu pak bude zájemcům zaslán odkaz na připojení k semináři.  

MěÚ Kolín
Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

Seminar pro zamestnavatele_CIC1024_1

Přílohy

Seminář pro zaměstnavatele_CIC (6,4 MB)