Slavnostní otevření sportovní haly Borky | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Slavnostní otevření sportovní haly Borky

Dnes jsme slavnostně otevřeli naši novou sportovní halu Borky. Mnohaletý sen o sportovní hale se proměnil v realitu, v Borkách vyrostla nádherná stavba propojená velkými okny s korunami stromů.
09.06.2021 08:04
(Aktualizováno: 10.6.2021 08:04)
Počet zhlédnutí: 783
PDF E-mail Print

Slavnostní představení haly proběhlo se zástupci zhotovitele firmou Strabag, zástupci sportovních klubů, řediteli kolínských škol a dalších organizací, architekty ze studia ov_architekti, kteří vytvřoili návrh haly, městským architektem a samozřejmě s celým vedením města Kolína a týmu z Odboru investic, kteří nad výstavbou haly dohlíželi.

V rámci slavnostních oficialit proběhla i miniexhibice hráčů kolínského basketbalu, do které se krátce zapojil i starosta Michael Kašpar s Danielem Jenešem ze Strabagu a také poslanec, předseda hnutí STAN Vít Rakušan, který za kolínský basketbalový klub léta hrál. Všichni zúčastnění hosté z řad sportovních klubů si pak prohlédli všechny prostory  a zázemí haly.

MěÚ Kolín

Obrázky

hala_borky_otevreni (39) hala_borky_otevreni (30) hala_borky_otevreni (32) hala_borky_otevreni (34) hala_borky_otevreni (35) hala_borky_otevreni (18) hala_borky_otevreni (21) hala_borky_otevreni (23) hala_borky_otevreni (24) hala_borky_otevreni (28) hala_borky_otevreni (5) hala_borky_otevreni (6) hala_borky_otevreni (12) hala_borky_otevreni (17) hala_borky_otevreni (40) hala_borky_otevreni (1) hala_borky_otevreni (3)