Omezení činnosti Městského úřadu v Kolíně - aktualizace 10.11. | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Omezení činnosti Městského úřadu v Kolíně - aktualizace 10.11.

Vláda v rámci vyhlášeného nouzového stavu omezila také činnost úřadů a institucí tak, že úřední hodiny pro veřejnost budou jen dva dny v týdnu a pět hodin denně.
10.11.2020 09:30
(Aktualizováno: 10.11.2020 09:30)
Počet zhlédnutí: 4166
PDF E-mail Print

V  souvislosti s tímto krizovým opatřením bude úřední doba Městského úřadu v Kolíně od 12.10. 2020 upravena takto:

Pondělí     12 – 17 hodin

Středa        8 – 13 hodin  

Z důvodu zhoršené epidemiologické situace na MěÚ Kolín a na základě doporučení KHS informujeme veřejnost o těchto dalších omezeních:

 

  • Oddělení evidence vozidel a schvalování technické způsobilosti vozidel – mimo výše uvedené úřední hodiny odbavujeme pouze elektronicky objednané klienty. 
  • Oddělení evidence řidičů a správního řízení – pozastavena agenda zkoušek uchazečů o řidičské oprávnění. 
  • Přepážkové pracoviště registru řidičů – mimo výše uvedené úřední hodiny odbavujeme pouze elektronicky objednané klienty.

 

Žádáme veřejnost, aby využila pro komunikaci s úřadem prioritně elektronickou formu, například datovou schránku nebo portál úředníka. Zaměstnanci městského úřadu jsou k dispozici na telefonních linkách nebo prostřednictvím elektronické komunikace.

 

Krajská hygienická stanice Středočeského kraje vyzývá k dodržování všech opatření: „Koronavirus SARS-CoV-2 je zcela novým virem, který má velký potenciál exponenciálního šíření nakažlivého lidského onemocnění Covid-19. Šíření nemoci vzdušnou cestou, pomocí kapének obsahujících infekční agens, které se dostávají do okolí nemocného při mluvení, dýchání, kašlání a kýchání, patří mezi nejhůře ovlivnitelný přenos nákazy, proto dodržováním protiepidemických opatření se eliminuje riziko šíření vzniku infekčního onemocnění Covid-19 mezi dalšími osobami“, uvedla Bc. Klára Smetanová, DiS., Rada oddělení protiepidemického pro okresy Kolín a Kutná Hora.

 

Gabriela Malá
Koronavirus

Obrázky

provoz uradu12.-20.11._A4

Přílohy

Usneseni_vlady_CR_21-10-2020_Organy-verejne-moci-1080 (210,4 kB)