Zákaz návštěv v příspěvkové organizaci Městské sociální a zdravotní služby | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Zákaz návštěv v příspěvkové organizaci Městské sociální a zdravotní služby

Na základě doporučení krajského úřadu platí od 3. března do odvolání zákaz návštěv v příspěvkové organizaci Městské sociální a zdravotní služby: Domov pro seniory Nad Zastávkou 64, Kolín II, Domov pro seniory Slovenská 984, Kolín II, Pečovatelská služba Smetanova 764, Kolín II.
05.03.2020 12:03
(Aktualizováno: 13.3.2020 12:03)
Počet zhlédnutí: 1563
PDF E-mail Print

Zároveň na základě aktuální epidemické situace platí zákaz návštěv až do odvolání v Oblastní nemocnici Kolín na odděleních ARO, JIP a na interním oddělení.

Ministerstvo zdravotnictví ČR a Ministerstvo práce a sociálních ČR věcí dne 3. března vydalo doporučení pro osoby, které se vracejí z oblastí s vysokým počtem onemocnění vyvolaných novým koronavirem, aby v následujících 14 dnech zvážily případnou návštěvu příbuzných a dalších osob, které jsou hospitalizovány ve zdravotnických zařízeních či pobývají v zařízeních poskytujících sociální služby (např. léčebny dlouhodobě nemocných, domovy pro osoby se zdravotním postižením, domovy pro seniory, domovy se zvláštním režimem, chráněné bydlení, azylové domy, zařízení následné péče).

MěÚ Kolín
Koronavirus

Přílohy

doporučení MPSV a MZ (302,7 kB)