Kontejner na použité oblečení pomůže potřebným | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Kontejner na použité oblečení pomůže potřebným

Do areálu bývalého pivovaru v Sokolské ulici byl na plochu spodního parkoviště umístěn oranžový kontejner na použité oblečení a ošacení. Kontejner zakoupilo město Kolín s úmyslem, aby starší použitelné ošacení a textil nekončilo ve směsném odpadu, ale bylo využito pro dobročinné účely. Zařízení bude ve spolupráci s městem provozovat OS Diakonie Broumov.
09.05.2012 14:59
(Aktualizováno: 9.5.2012 14:59)
Počet zhlédnutí: 12157
PDF E-mail Print

Do kontejneru mohou občané odložit použité oblečení, ložní prádlo, záclony, kuchyňské utěrky, látky minimálně 1m2, domácí potřeby, nádobí, přikrývky, deky či nepoškozenou obuv. Veškeré věci budou poté v pravidelných svozech Občanským sdružením Diakonie Broumov odváženy a následně přerozdělovány lidem, kteří se ocitli v krizové životní situaci.
V případě nejasností a dotazů se neváhejte obrátit na Odbor regionálního rozvoje a územního plánování MěÚ Kolín,  Ing. Zuzanu Čtrnáctovou, tel: 321 748 250, zuzana.ctrnactova@mukolin.cz nebo přímo na Občanské sdružení Diakonie Broumov na tel: 491 524 342, diakonie@diakoniebroumov.org, www.diakoniebroumov.org.
 

MěÚ Kolín
Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

kontejner