VELETRH UČŇOVSKÝCH A STUDIJNÍCH OBORŮ - ŘEMESLA 2022 | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

VELETRH UČŇOVSKÝCH A STUDIJNÍCH OBORŮ - ŘEMESLA 2022


Termín: 24.02.2022 09:00 - 26.02.2022 16:00
Místo: Čelákovice, kulturní dům

Krajská hospodářská komora Střední Čechy Vás zve na „Veletrh učňovských a studijních oborů - ŘEMESLA 2022„ který se koná dne 24.2.2022  v Kulturním domě Čelákovice, Sady 17. listopadu 1380/6, Čelákovice.

Akce nabízí žákům osmých a devátých tříd a dalším návštěvníkům seznámení s aktuální nabídkou učebních a maturitních oborů ve školských zařízeních z regionů Nymburk, Mladá Boleslav, Mělník, Kolín, Praha – východ, Praha a Kutná Hora. Vystavující školy přiblíží studium ve škole, pochlubí se svými výrobky, které nabídnou k ochutnání i prodeji. Součástí veletrhu jsou soutěže pro účastníky a samozřejmě pestrý program pro návštěvníky, který bude zajištěn prezentacemi zúčastněných škol. Můžete se také těšit na módní přehlídku studentů Střední školy designu Lysá nad Labem. Akce se přesouvá z Výstaviště v Lysé nad Labem, které letos některé výstavy zrušilo.

Kromě prezentace ve stáncích se školy zúčastní Soutěže o nejlepší prezentaci školy, při které představí zajímavé výrobky svých studentů a dovolí nahlédnout do programu studií konkrétních škol.

V jednotlivých stáncích školy představí žákům ZŠ, jejich rodičům a dalším návštěvníkům obory, které jejich škola nabízí. Gastronomické školy připraví ochutnávky svých výrobků, obory kadeřnice a kosmetičky nabízí líčení, úpravu účesu či stříhání. Další školy zajistí  možnost výroby drobného dárku. Program nabízí také seznámení žáků ZŠ, SŠ a jejich rodičů s nabídkou některých firem z okolí, které chtějí motivovat žáky k výběru studijního oboru a mohou nabídnout absolventům práci v jejich firmě. Žáci ZŠ budou moci získat více informací o vystavovaných školách zábavnou formou v podobě malých kvízů a soutěží, které pro ně KHK Střední Čechy připravila.

Prezentace škol na pódiu budou probíhat dne 24.2.2022 v čase 09:00-13:00 hod, prezentace škol ve stáncích do 16:00 hod.

Další informace na www.khkstrednicechy.cz , Vladislava Šizlingová, tel. +420 702 020 489, sizlingova@komora.cz


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Přílohy

Veletrh škol ŘEMESLA 2022_Čelákovice (617,7 kB)